Dalmata Mentés

Lapaj friss hírei – ellátására állandó támogatókat keresünk

Lapaj, a matuzsálem dalmatánk továbbra is Bori néni szerető gondoskodását élvezi. Szerencsére kiváló egészségnek örvend, amelyről a minőségi táp és kiegészítők gondoskodnak. Bár ő nem keres gazdát, hisz Bori nénivel elválaszthatalanok, de Egyesületünk vállalta ellátását és költségeit élete végéig. Szeptemberben elfogyott az ízületvédő, pár napja pedig ismét rendeltünk tápot, hogy semmiben se szenvedjen hiányt.
Olvassátok Bori néni kedves sorait:

“Kedves Támogatóim!
Lapaj vagyok. Most már több, mint egy éve élek a mamimmal. Nagyon megváltoztam ám! Mindig jókedvem van, és néha elfelejtem, hogy mennyi bánatom volt és mennyi betegségem, és hogy azt ígérték majd aludni fogok, de ez olyan furcsa volt, nem néztek a szemembe. Azt mondták: Lapaj nem kell senkinek, már olyan öreg! De akkor jött a mamim, és jöttetek Ti! Együtt gondoskodtok rólam!

Lapaj

Lapaj

Olyan boldog vagyok! Ilyenkor elfelejtem, hogy már elmúltam 14 éves, olyan szép az élet! Önfeledten futok és a kertben a puha füvön hempergek! Már nem fájnak a térdeim sem, elmúlt a daganat a bal hátsó lábamról és így sokkal könnyebb a járás. A mamimmal rengeteget sétálunk, naponta kétszer két kilométert! A mamim azt mondta, hogy azért gyógyult meg a lábam és tudok ilyen jól menni mert folyton kapom az ízületvédő gyógyszereket, amit Ti ajándékoztatok nekem. A különleges antiallergén tápot is tőletek kaptam, ez miatt az allergikus viszketegségem is elmúlt, és most már nem érzek ellenállhatatlan késztetést a szünet nélküli vakarózásra, és nem is akarom véresre marcangolni a bőrömet. Ez elég szörnyű volt, és az is, hogy folyton hasmenésem volt. Azt is a mamimtól tudom, hogy a szép kakim is a tőletek kapott kímélő tápnak az eredménye.

Lapaj

Lapaj

A szemem is rendbejött, tudjátok, volt rajta egy csúnya daganat, az aranyos doktornéni meggyógyította, ezért is nagyon hálás vagyok Nektek! Nem fáj semmim, és biztonságban érzem magam, és a jó közérzet miatt folyton vidám vagyok! A mamim nyugdíjas, így állandóan együtt vagyunk kettecskén, nagyon szeretem a mamimat. Titeket is nagyon szeretlek, de legjobban az életet, olyan szép és jó! Puszi, sok puszi a hálás Lapajtól.”

Lapaj

Lapaj

Lapaj idős kora miatt állandó, minőségi, speciálást táplálást, illetve kiegésztőket igényel, valamint ebben korban már számítani kell rá, hogy bármikor jöhet egy műtét, kezelés ami komoly költségekkel jár.
A pécsi mentés és Donnie panziós tartása mellett ez nagyon megterheli költségvetésünket, ezért Lapaj számára állandót támogatókat keresünk, akik akár havi rendszerességgel vállalnák az ellátásának támogatását.

Lapaj

Lapaj

Amikor nagy volt a baj, szép számmal érkeztek rá kisebb-nagyobb adományok, amik nagyjából fedezték a kiadásait, de az ellátását folyamatosan biztosítanunk kell (havi szinten kb. 13.000.-Ft-ra jön ki a táp, táplálékkiegészítők, az élősködők elleni védelem és az éves oltás lebontott része, ezeket igyekszünk három havonta az éppen kapható akciós áron beszerezni és Bori nénihez eljuttatni), ezért amennyiben módotokban áll, kérjük állítsatok be akár pár száz forintos állandó utalást Lapaj részére! Az adományozók teljes nevét kérés esetén szívesen közzétesszük, az adományokról és felhasználásukról rendszeresen hírt adunk!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
közlemény: Lapaj

Lapaj története weblapunkon követhető a kezdetektől: http://dalmatamentes.hu/portfolio/lapaj/

Dalmata Mentés