Dalmata Mentés

Lapaj ellátására állandó támogatókat keresünk!

Lapaj a lassan 14 éves dalmata kanunk, továbbra is Bori néni szerető gondoskodását élvezi. Nemrég lejárt az aktuális veszettség elleni oltása, így meglátogatták a doktor nénit. Lapaj kapott oltást, féreghajtót és átesett egy pedikűrözésen is. Az állatorvosi számla ma érkezett meg, elutaltuk. Ismételten köszönjük a segítséget Lapajt fuvarozó állandó önkéntesünknek Hellának!

Lapaj szépen visszaszedte súlyát, amit a sokáig húzódó gyomorproblémái miatt korábban elveszített, most remekül érzi magát. Bori nénivel szerződést kötöttünk, amivel ő hivatalosan gondozásába fogadta Lapajt, és egyesületünk pedig a kutya élete végéig vállalta az idős eb ellátását! Fizetjük az aktuális állatorvosi kezeléseit, és a szükséges táplálék kiegészítését, gyógyszereket. Nemrég rendeltünk neki több hónapra elegendő élősködők elleni spot-ont, ízületvédőt, melyre idős kora és gyengébb ízületei miatt állandóan szüksége van.
Köszönjük mindazoknak, akik támogatjátok őt, mert adományok nélkül nem tudnánk biztosítani Lapaj számára a szükségeseket!

lapaj30

Lapaj adatlapján láthatjátok elszámolásunkat, amikor nagy volt a baj, szép számmal érkeztek rá kisebb-nagyobb adományok, amik nagyjából fedezték a kiadásait, de az ellátását folyamatosan biztosítanunk kell (havi szinten kb. 13.000.-Ft-ra jön ki a táp, táplálékkiegészítők, az élősködők elleni védelem és az éves oltás lebontott része, ezeket igyekszünk három havonta az éppen kapható akciós áron beszerezni és Bori nénihez eljuttatni), ezért amennyiben módotokban áll, kérjük állítsatok be akár pár száz forintos állandó utalást Lapaj részére! Az adományozók teljes nevét kérés esetén szívesen közzétesszük, az adományokról és felhasználásukról rendszeresen hírt adunk!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)