Dalmata Mentés

Winnie hírek

Winnie-t is ivartalanítattuk május hónap közepén.
Pár napra rá ennek a különleges szépségű, barna foltos dalmata kislánynak is kérői akadtak.
Hosszas egyeztetések és ismerkedéseket követően a műtétje utáni lábadozási idő leteltével az ország másik feléről jöttek a gazdijelöltek ismerkedni egész családjukkal. Az első pillanattól fogva megvolt a kölcsönös szimpátia, a két hasonló korú négylábúval is jól kijött. A fiatal vizsla azonnal délceg hódolójává vált Winnie kisasszonynak.

Ideiglenes befogadója írta:
“Winnie, ma próbaidőre költözött. Nagyon féltem tőle, hogy hogyan fog viselkedni, de minden szuperül ment.
Szóval Zoliék fél 12kor megérkeztek a kutyáikkal együtt. Elmentünk egy kisebb sétára, eleinte kicsit félénk volt, de Zoli jutifalatokkal próbálta lekenyerezni, ami sikerült is neki. A kutya fiúknak is nagyon bejött.
Úgy érzem, hogy sikerült olyan helyre kerülnie, ahol boldogan, félelem nélkül élhet. Kertes házba került, egy vizsla és egy német dog társaságába! Az imént kaptam híreket, hogy nagyon jól viselkedett az úton szinte végigaludta, már megvacsorázott és most nagy rohangálás van a barátokkal. Nagyon rossz volt odaadni, mert tényleg egy kis bűbáj és sajátomként megszerettem, de vigasztal, hogy remek helyre került és ez a legfontosabb, hogy neki jó legyen!”

Azóta már kaptunk képeket és beszámolókat is Winnie beilleszkedéséről, gazdijelöltje fórumukon osztja meg a mindennapi történéseket:

“Ma korán keltünk és már 8 órakor kezdődött az agility.
Természetesen Winnie is jött velünk. Az edzés egy tanyán van, így előtte jó nagyokat futottak a kutyák.
Winnie még birkapásztornak is beállt egy rövid időre, alig akarta otthagyni őket :).
Lement az edzés, Gordon nagyon ügyes volt. Winnie is beleszagolt egy kicsit. A kúszót már sikeresen leküzdötte.
Aztán még hazafele menet beugrottunk a repülőtérre is, mivel nincs az a nagy meleg, még egy fél órát ott is szaladgáltak. Itthon kaja, kullancsellenőrzés, most mindenki alszik mint a bunda.”

A többi beszámolót fórumunkon olvashatjátok: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=12&t=44

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Winnie/