Dalmata Mentés

Kutyanevelésben, kutyakiképzésben járatos ideiglenes befogadókat keresünk!

Közeleg a tél, és jó néhány olyan segítségre szoruló dalmatáról kaptunk értesítést, akiknek az elhelyezése nem kielégítő, de megfelelő kondíciókkal rendelkező ideiglenes befogadók nélkül nem tudjuk ezeket a kutyákat sajnos átvenni!
Zömében olyan jó szándékú tulajdonosoktól átveendő dalmata kanokról van szó, ahol a gazdák belátták, hogy kevesek egy ereje teljében lévő felnőtt dalmata kutya fizikai és szellemi igényeinek a kielégítésére, nevelésére. Van közöttük aki befogadott, van aki ajándékba kapott állattal küzd és a legjobb szándék, a jó tanácsok elfogadása mellett sem tudják megoldani a problémákat, nem tudnak eleget foglalkozni az ebekkel, ezért másik gazdát keresnek számukra.
Azonban így nagyon kevés ezeknek a szocializációjukban elmaradott kutyáknak az esélyük a gazdisodásra, segítségre van szükségük, mielőtt menhelyre kerülnek, ahol az esélyeik tovább romlanak!
Ezeknek az elhanyagolt, láncon, hátsó udvarban tengődő, sokszor senkinek sem kellő ebeknek úgy lehet egy boldogabb gazdis életet biztosítani, ha családban kezdődhet el a rehabilitációjuk, szocializációjuk. Ez panzióztatással sajnos nem helyettesíthető.
Sajnos a közvetített gazdikeresők jelenlegi létszáma magasan meghaladja a jelenlegi ideiglenes befogadóink számát és lehetőségeit, így nem tudunk mással segíteni, csak a láncon, kennelben (sokszor nagyon messze) élő állatok hirdetésével, ami kevés!
Szeretnénk esélyt adni Deninek, Roninak, a miskolci és a polgári fiatal dalmata kutyusoknak, hogy egy boldogabb, szabadabb gazdis életük lehessen!

Olyan kutyához értő ideiglenes befogadókat keresünk (főleg Budapest környékén), akik vállalni tudnák egy-egy kutya gondozását gazdára találásukig és közben elkezdenék rehabilitációjukat, ami nagyban elősegítené azt, hogy jobb életük lehessen egy végleges gazdánál!
A dalmata ugyanis tanulékony fajta, mint általában minden kutyánál, itt is a nevelésen múlik, hogy az ebbel örömteli legyen az együttélés. Akiknél viszont ez kimaradt (bezárva, megkötve, foglalkozás nélkül élik életüket), azoknak sokat kell tanulniuk és főleg a kezdeti időszakban bizony ez felkészültséget igényel!
Természetesen a hátteret biztosítjuk, a kutyák szükséges állatorvosi kezelését és ellátásukat finanszírozzuk, valamint folyamatosan hirdetjük, keressük számukra a végleges gazdát.
Egyesületünk évek óta ment kutyákat ideiglenes befogadói rendszerrel, tapasztalatunk szerint szépen be tudnak illeszkedni új családjukba a “kezelésbe vett” ebek.

Az ideiglenes befogadás nem jár belépési kötelezettséggel, ez egy önkéntes elhatározásból nyújtott önnztlen segítség, igazi állatmentés!
Segíts Te is, jelentkezz ideiglenes befogadónak!
Az ideiglenes befogadásról részletesen honlapunkon írunk: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ideiglenes-befogadas/
Akár kutyakiképzőkkel, kutyaiskolákkal is szívesen felvennénk a kapcsolatot amennyiben tudnak segíteni ez ügyben!
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (IDEIGLENES) vagy 06303457051
A közvetített gazdikeresők albumai megtekinthetők itt:http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Kozvetitett_kanok/
Dalmata Mentés

Kérjük osszátok meg a felhívást!

Ideiglenes befogadókat keresünk! Dalmata Mentés