Dalmata Mentés

Kutyaajtóra és szobakennelre van szükségünk

A kabai kölykök gombaként nőnek befogadójuknál, a rendszeres és megfelelő táplálásnak hála. Megnyúltak, kikerekedtek, szépen fejlődnek.
Azonban egyre kisebb számukra a szobakennel, így átmenetileg néhány kölyköt egy másik boxban kellett elhelyezni, hogy elférjenek. Ez néhány napra megoldja a problémát, de ahhoz, hogy rendesen lehessen tartani őket, szükségünk van egy második NAGY MÉRETŰ SZOBAKENNELre!

A szobatisztaságra szoktatás is megkezdődött, a 9 kölyök nagyon tanulékony, viszont nem tudnak szabadon kijárni a számukra elkerített kertrészbe a dolgukat elvégezni. Ennek könnyítéséhez, hogy a kicsik hamarabb legyenek 100%-osan szobatiszták, KUTYAAJTÓ beszerelése szükséges.

Kérünk Benneteket, támogassátok a kölykök ellátását, nevelését! Az állatorvosi költségekre nagyon kell spórolnunk, hiszen még csak az első kör oltást kapták meg, így minden megspórolt forint számít!!

Nagyon örülünk az anyagi és tárgyi felajánlásoknak, a ti segítségetekkel a kutyusoknak mindent megteremthetünk, amire szükségük van és elősegíti fejlődésüket!!