Dalmata Mentés

Köszönjük önkénteseinknek!

2022.09.01. Köszönjük az önkéntes segítséget a kutyusok nevében!
Többen jelentkeztek az elmúlt hónapokban, hogy szívesen megsétáltatnák gondozásunkban lévő védenceinket, illetve tárgyi adományokat, tápot szeretnének küldeni/vinni a gazdikereső dalmatáknak.
Jelenleg a három egyesületis gazdikeresőnk olyan ideiglenes befogadónál vannak elhelyezve, aki nagy tapasztalattal rendelkezik, tizenéve ment kutyát és majdnem ennyi ideje segít is nekünk időről időre. Mivel menhelyet nem üzemeltetünk, ezért az elmúlt években szinte az egyetlen lehetőségünk a gazdátlanok s.o.s. biztonságba helyezésére.
Egyszerre több kutyának ad ő menedéket, megad nekik minden tőle telhetőt, lelkiismeretesen gondozza őket hosszú hónapokon keresztül is, amíg gazdára nem találnak. Nem csak nekünk segít, saját munkája, magánélete mellett a folyamatos kutyalétszámot napi szinten ellátja, sőt amikor szükséges, az állatorvost is intézi, akinek kell gyógyszert ad, kezeli őket, rendben tartja a helyüket, fogadja az érdeklődőket, azonban nem tud egyesével annyit foglalkozni a kutyákkal, mint egy saját gazda, nem tudja sétáltatni, tanítgatni a népes állományt, emiatt szívesen fogad előre leegyeztetett időpontban sétáltató segítséget.
Tápadományt is szívesen fogadunk, de kérjük, hogy előtte minden esetben emailben egyeztessünk, nem adhatunk össze-vissza bármit az ebeknek, mert annak nagytakarítás is lehet a vége és fájó pocak, még a legnagyobb jóindulat mellett is. Az eddigi felajánlók mind megértették és elfogadták eme kérésünket.
Mivel a Dalmata Mentés maroknyi csapata is nagyon korlátozott már, ezért hálásan köszönjük minden önkéntes segítőnknek önzetlen kutyalátogatását!
A teljesség igénye nélkül:
Faragó Virág és párja Dékány Endre a XXII.kerületből már többször megsétáltatta Dorkát, Trixiet és Milot is, tápot, finom falatokat is vittek az ebeknek, akik nagyon örültek a foglalkozásnak! Szuper gazdikereső fotókat is küldtek nekünk.
Korábbi mentvényeink, Lizzy és Joey gazdiék is meglátogatták Dorkát és Trixiet, tőlük is kaptunk visszajelzést és szuperjó fotókat a vidáman együtt töltött levegőzésről.
H.Esztertől sajnálatosan hirtelen elhunyt dalmatája szájápolási gyógyszereit és eszközeit kaptuk meg tárgyi adományként Dorka számára.
Debreceni Evelintől is többször kaptunk már finomság és táp csomagot.
Az ETSZ Kft-től pedig kutyaházakat kaptunk, amit az ebek gondozójához kértünk.
Mindenkit nem is tudunk név szerint felsorolni, egyszerűen csak köszönjük a dalmaták nevében! Bearanyoztátok a napjukat, amit amúgy a saját gazdira várakozással töltenek.
Dalmata Mentés