Dalmata Mentés

Köszönjük a támogatást!

Elkészítettük elszámolásunkat az elmúlt három hónapban beérkezett adományokkal kapcsolatban.

Sissyre 37.000.-Ft adomány érkezett, ami fedezi eddigi költségeit, bár még mindig ideiglenes befogadónál lakik, akit igyekszünk táppal, felszereléssel támogatni, enyhítve ezzel a plusz terhet, amit magára vállalt. Bízunk benne, hogy eljön érte hamarosan az igazi!

Leilára névre szólóan 22.000.- Ft adományt kaptunk, egy nagyobb összegű, megjelölés nélküli támogatásból pótoltuk 1 hónapos állatorvosi kezelésének mintegy 61.490.- Ft-os költségét.

Bonora 16.700.- Ft érkezett, oltásai, ivartalanítása jelentős állatorvosi kedvezménnyel 25eFt-ba kerültek.

Szeppire összesen 62.668.- Ft adomány érkezett az egyesület bankszámlájára. Mivel Szeppit karanténoznunk kellett és most is kutyapanzióban lakik, ez jelentősen megnöveli a költségeit. Számlái 56.490.-Ft-on álltak tíz nappal ezelőtt és a panzió díja tovább ketyeg.

Mollyra 63.167.- Ft adomány érkezett. Körülményei miatt 26 napot töltött kutyapanzióban, mivel szükséges volt a hosszú karantén a saját egészsége védelmében. Eddigi költségei közel 136.000.- Ft-ra rúgnak, aminek felét gondozója állta, a felszerelést, tápját is ideiglenes befogadója biztosítja.

A kutyák költségeiről általában: A gondozásunkban lévő kutyák szállítását rendszerint meg tudjuk oldani önkéntes alapon, saját egyéni költségünkre. Etetésüket részben vagy teljesen ideiglenes befogadóik állják. Az állatorvosi költségeket teljes egészében az egyesület fizeti! A hirdetéseket ingyenes online portálokon adjuk fel, az egyesület népszerűsítésével kapcsolatos költségeket támogatók útján vagy saját zsebből oldjuk meg.
A támogatásról bővebben weboldalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/fontos-tudnivalok/tamogatas-support-unterstutzen/
A beérkezett adományokat így teljes egészében a kutyák rehabilitálására, egészségük helyre hozatalára és megőrzésére fordítjuk, növelve ezzel esélyüket a boldog, gazdis életre!

Továbbra is nagy szükségünk lenne ideiglenes befogadókra!
Mint a fenti számok is mutatják, a panziózás nagy költségeket jelent, a jövőben sem tudjuk ezeket az összegeket felvállalni. Jelenleg is több kutya várja, hogy helyet tudjunk biztosítani számukra. Ahhoz azonban, hogy további mentendő kutyákat tudjunk gondozásunkba venni, befogadókra van szükségünk!
Az ideiglenes befogadásról bővebben itt tájékozódhattok: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/fontos-tudnivalok/ideiglenes-befogadas/

Ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatásokat, a 200.-Ft-tól a tizenezer forintos adományozóig! Minden segítő szándék fontos, minden apró adomány számít!
Nélkületek ezeket a kutyusokat sem tudtuk volna felkarolni.
Köszönjük!

Adományozóinknak szívesen küldünk egyik tagunk által felajánlott Dalmata Mentéses kitűzőt. Kérjük, aki bankszámlánkra vagy paypal-en adományozott, és igényt tart a kitűzőre, postacímével az info@dalmatamentes.hu-n jelezze!