Dalmata Mentés

Két dalmata jellegű felnőtt kan kutya sürgősen befogadót vagy gazdát keres!

Két dalmata jellegű felnőtt kan kutya sürgősen befogadót vagy gondoskodó gazdát keres! Elhelyezésük sürgős, a megoldásra segítségre van szükségünk!

Pongó és Ubul története évekre nyúlik vissza, egy rokkantnyugdíjas hölgyre maradt a két kutya, aki sajnos nem tud róluk gondoskodni, ismét segítséget kért és lealtatást is kilátásba helyezett ha nem lesz jelentkező a kutyákra!

Egy önkéntesünket sikerült kiküldeni a kutyákhoz, Petra elment felmérni a helyzetet. A kutyák rendkívül alultápláltak, oltásuk régen lejárt. Rendkívül kis helyre vannak zárva, alig van helyük mozogni, egymással nem összeengedhetőek. Az egyikük valószínűleg nem lát, az ő állapota még rosszabb, mint társáé!

Ubul és Pongó

Sajnos ez a probléma meghaladja egyesületünk jelenlegi lehetőségeit! Amiben tudunk segíteni: a kutyák ellátását (táp, gyógyszerek, stb.), állatorvosi költségeit (kivizsgálás, labor, kezelések, oltások, szükség esetén műtétek) és gazdikereső hirdetését tudjuk vállalni, de elhozni nem tudjuk őket, nincs hová!
Készséggel várjuk olyan önkéntesek vagy más nálunk nagyobb, jobb apparátussal rendelkező állatvédő szervezet segítségét akik tudnának érdemben lépni!

Mi hozzátesszük, amit tudunk de egyedül nem tudunk egy ilyen ügyet kezelni, együttműködésre, önkéntesekre van szükségünk akik tudnak helyet biztosítani, fuvarozni, a kutyákat állatorvoshoz szállítani. Se ideiglenes befogadónk, se fuvaros kapacitásunk sajnos nincsen.
Amire ennek a két szerencsétlen sorsú ebnek sürgősen szüksége van: biztonságos elhelyezés, és állatorvoshoz juttatás (feltételezhetően több alkalommal), természetesen a költségeket álljuk!

Ha tudsz segíteni kérlek keress minket a kapcsolat@dalmatamentes.hu email címen.
06303457051, 06208066919, 06208066923 ‎

Köszönettel: Dalmata Mentés