Dalmata Mentés

Kérjük, segítsetek adótok 1%-val!

Adó 1% – támogass pénzkiadás nélkül!

Elérkeztünk az újabb adóbevallási időszakhoz, amikor mindenki rendelkezhet adójának 1%-ával.

Hálásan köszönjük a kabai mentvényekre érkezett kisebb és nagyobb összegű adományokat, mellyel támogattátok mentésüket! A 19 dalmata állatorvosi vizsgálatai és kezelése, valamint etetése és a kölyökneveléshez szükséges speciális tápok és egyéb felszerelések vásárlása hatalmas költségeket emésztett fel az elmúlt félévben. Az időközben gondozásunkba került Culival kiegészülve 20 kutyáról gondoskodtunk. A képeken látható állatorvosi számlák csak egy részét fedik a komplett oltási programok, mikrochipezés, többszöri féreghajtás, kullancs-bolha elleni védekezés és az ivartalanítások összegének. Mindezt a Ti önzetlen hozzájárulásotoknak köszönhetően tudtuk finanszírozni!

Tevékenységünk folytatásához továbbra is segítségre van szükségünk, hiszen jelenleg is több kutyus vár gazdira egyesületünk gondozásában. Az 1% egy olyan támogatási forma, amely szabadon felajánlható és csak egy kis odafigyelést igényel.

Amennyiben nem teheted meg, hogy számlaszámunkra juttass el pénzbeli adományt, itt a lehetőség, hogy segítsd a kutyusok ellátását! Ajánld fel adód 1%-át a Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesületnek és kérjük biztasd erre a családod, környezeted is!

Döntsd el te, hová kerüljön az adód 1%-a és ne hagyd bent az államkasszában, ha már rendelkezhetsz róla!

Kérjük, támogassátok Egyesületünket, hogy a jövőben is segíteni tudjunk az árván maradt pöttyösökön, és új esélyt adhassunk nekik egy szebb, egészséges és boldog gazdis életre!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
Adószám: 18268991-1-41

Köszönjük!
Dalmata Mentés

ado1