Dalmata Mentés

Kamasz dalmatánk, Benett várja az igazit!

Benett gazdikereső 1 éves dalmata kan.

Benett egy igazi kutya tini, cserfes, aktív, játékos, benne van mindenben, közben nagyokat nevet a világra, móka és kacagás az élete.

Olyan gazdit keresünk neki, aki ezt a kirobbanó energiát egy csendesebb mederbe tudja terelni, sok szeretettel, fegyelmezéssel, tanítgatással fűszerezve.
Benett vagy az utcán élt eddig, vagy panzióban, ahol ugyan kap sok törődést és sokat okosodott, de ami igazán hiányzik neki az A SAJÁT GAZDA!

Akin nem kell osztozni, aki sokat foglalkozik vele, aki az övé, akire mindig számíthat, egy biztos pont aki szereti és ő viszont szeretheti.
Nem egyszerű eset a kamaszkor…..kicsit makacs, kicsit szemtelen, kicsit rossz, kicsit ás, kicsit sok, de cserébe nagyon ölbebújós, nagyon aranyos, nagyon intelligens, nagyon szófogadó.

benett27

Pórázon is szépen sétáltatható, más kutyával jól kijön, játékos, bohóckodós.
Cicák, baromfik, egyéb kis szőrös rágcsálók nagyon heves érdeklődést váltanak ki belőle.
Az ideális otthon számára egy olyan család lenne ahol fizikailag és agyilag is le tudják kötni, kertes házba élhetne, ahol a kerités tökéletes és bejárhatna a lakásba.

Lelkes, nagyon szeretne tanulni, egy határozott gazdi mellett hamar elsajátítaná az alap engedelmességet kutyaiskolában majd, ezt követően kutyás sportokra kifejezetten megfelelő lehet! Kutyás akadályfutásra, agilityre, akár flyballra is, mely(ek)et egy sportos gazdival együtt űzhetnek. Különösen apportos, rendkívül mozgékony. A labda a mindene!

Kizárólag kerti tartásra ő sem örökbefogadható, igényli a foglalkozást, az ember közelségét is.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Benett), ‎örökbefogadási rendszerünk szerint az érdeklődéseket első sorban kizárólag bemutatkozó emailben várjuk! több info: http://www.dalmatamentes.hu
06 30 345 7051, 06 20 806 6919, 06 20 806 6923 ‎

Több video Benettről: Youtube-csatorna

Benett jellemzése, története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/benett/

Dalmata Mentés