Dalmata Mentés

Jön a tél és Donnie még mindig az álomgazdit várja!

Jelenleg panzióban él, ahol egy kinti kennelben várja az igazit, akiknél családtagként élhet. Segíts neki egy megosztással!

Donnie szocializációjából sajnos rengeteg minden kimaradt, amit most igyekszünk pótolni, többek között azt sem tanulta meg, hogy mikor egyedül marad ne essen pánikba, amelyben egy méretben hozzáillő kutyatárs nagyon sokat segíthetne!
A fent leírtak miatt keresünk számára olyan ideiglenes vagy végleges családot, ahol sokat vannak otthon és ha el kell menni otthonról akkor Donnie is csatlakozhatna. Ha ez nem megoldott, akkor minden oldalról zárt, fedett kennelben várhatja haza családját és a kerítés is atombiztos.

Donnie

Donnie

Donnie 1 éves dalmata-vizsla keverék kan kutya!
Olyan családot szeretne, ahol családtagként tekintenek rá, folytatják határozott nevelését, sokat mozgatják, játszanak, labdáznak vele, sétáltatják. Elsősorban kinti-benti tartással, megfelelő lemozgatással, stabil kerítéssel,zárt kennellel. Szobatiszta, de jelenleg nem hagyható egyedül a lakásban sajnos.
A kutyákkal jól kijön, játékos. Kiegyensúlyozott, méretben hozzá illő másik kutya mellé is mehetne. Oltott, féreghajtott, ivartalanított, kivizsgáltatott, microchippel rendelkezik.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Donnie) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Több fotó:  http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Donnie/
www.dalmatamentes.hu/donnie
06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés