Dalmata Mentés

Jamie próbaidős gazdis

2023.04.24. Jamie próbaidős gazdis

Jamie a március eleji segítségkérését, és két állatvédő szervezet felkarolásását követően mindösszesen három hetet töltött ideiglenes befogadójánál, ahol sok türelemmel fogadták. Hozzáértő környezetben, a mindennapos odafigyelésnek, sétáltatásnak, foglalkozásnak hála hamar megnyugodott.

Mindeközben számos érdeklődő emailt kaptunk rá, várakozásainkat felűlmúlva az első együttműködő kérője nagyon ideálisnak tűnt a fiatal, nevelésre szoruló kutya számára.

Az ismerkedések mind pozitívan zajlottak, az előre lebeszélt, átgondolt, megtervezett költözés április közepén megtörtént, Jamie kutyás tapasztalattal rendelkező, sportos, aktív életet élő új családjába.

Beilleszkedése jól halad, a család minden tagja nagyon várta, odafigyelnek rá, fényképeket és rövid beszámolókat is kaptunk mindennapjaikról, a kutyaiskolát is hamarosan elkezdik vele.

“Sziasztok! Jól telt Jamie első estéje, minden renben ment. Elfogadta helyének a kosarat, éjszaka aludt, reggel nem ugatott, mikor a fiam hazajött munkából. Okos kutya

Nagyon igényli a kontaktot, bújik, alig tud pihenni, mindig a nyomunkban van. Voltunk sétálni, labdázni, az is gond nélkül volt.

Mindenki örül neki, aranyos, szerintem tetszik itt neki.

Csatolok pár képet.”

több fotó: https://photos.app.goo.gl/xqyBc67YYCFJjNdFA

Dalmata Mentés