Dalmata Mentés

Ideiglenes befogadót keres Fanta, 1 éves energikus kan dalmata!

Kutyás tapasztalattal rendelkező ideiglenes befogadót keresünk Fanta, a nagyon fiatal és neveletlen dalmata kan számára, amíg véglegesen megtaláljuk számára a neki való családot.

Fanta egy nagyra nőtt, energikus kamasz, akire ráfér a következetes nevelés és ehhez több figyelemre lenne szüksége, mint amennyi most a kutyapanzióban a falkában jut neki. Gazdásításához elengedhetetlen lenne, hogy még némi jómodort szedjen magára, ebben várjuk nagyon ideiglenes befogadó jelentkezését elsődlegesen Budapestről és környékéről!
További segítség lenne Fanta számára egy kiegyensúlyozott, méretben hozzá passzoló, jó természetű kutyatárs, akitől elleshetné a boldog de fegyelmezett viselkedést, azonban kisebb termetű ebek, macskák vagy más állatok mellé egyelőre nem adható.

Fanta

Fanta

Fanta oltott, egészséges, féreghajtott, ivartalanított 1 éves kan dalmata. Emberekkel végtelenül barátságos, bújós, szeretetre vágyik, de emellett következetes nevelésre lenne égetően szüksége!
Ha úgy érzed elbírnál vele és jó mederbe tudnád terelni Fanta habitusát kérjük jelentkezz, az ellátását biztosítjuk, a végleges gazdáját továbbra is keressük amíg vigyázol rá és kupálgatod, az ideiglenes befogadás részleteit előre megbeszéljük és szerződésbe foglaljuk.
Várjuk jelentkezésed a kapcsolat@dalmatamentes.hu email címünkre “Fanta ideiglenes” megjelöléssel!

Fanta története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/fanta/
Bővebb info: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ideiglenes-befogadas/

Dalmata Mentés