Dalmata Mentés

Hírek Henryről

Henry is átesett az ivartalanításon, múlt hét szerdán lett megműtve. Nála kiemelten fontos volt az ivartalanítási műtét, korábbi hereproblémái miatt ezzel a beavatkozással elkerültük a további megbetegedések kialakulásának esélyét.
Új családjában lábadozva igazán jó sora van ennek a pöttyös úrfinak  Gazdijelöltje fórumunkon ír a műtétről, melyet az alábbi link alatt olvashattok:
http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=145

Ide is bemásolok egy kis részletet:

“A műtét szerda délután esett meg. A doktornő és asszisztense az előzetes vizsgálatok után kedvesen, ugyanakkor hatékonyan látott neki a műtétnek. Minden jól sikerült. Pongo a kezdeti kábult állapotban sokat aludt, javarészt a fejét a tenyerembe fúrva. Be is takargattuk a kis gallérost, mert remegett egy picit. 
Néhány óra elteltével azonban már magabiztosan sétálgatott, sőt egy kis pisilésre is vevő volt.(…)
A másnap nap már sokkal vidámabb hangulatú volt és ahogy teltek a napok egyre jobban magára talált. Sok kutyával ellentétben őt nem a gallér, hanem maga a tény, hogy nem éri el a sebet, nem tudja nyalogatni, az zavarja, de ez is szerencsére egyre kevésbé.
Már a műtét előtt is elkezdett szépen fogyni. Vettünk neki diétás tápot, amit imád és egyre nagyobb távokat sétálunk vele. 
Nagyon boldogok vagyunk Vele!”

Nemsokára véglegesíthetjük Henry szerződését és megkezdődhet a boldog gazdis élet!