Dalmata Mentés

Gondozásunkba került Letty – dalmata keverék kölyök

Letty kb. 4 hónapos dalmata keverék kölyök. Segítőnk vette észre az utcán szaladgáló kutyát, és hamar kiderült, hogy gazdái nem tartanak rá igényt. Így került egyesületünk gondozásába a fiatal szuka.

Mint minden kölyök, Letty is nagyon játékos, kíváncsi, telis-tele van energiával. Szívesen barátkozik emberekkel és kutyákkal is. Neve ismerős lehet a “Halásos iramban” filmekből – hasonlóan vagány, belevaló csajszi, aki még keresi a helyét a világban, szereti feszegetni a határait. De nagyon okos, tanulékony kiskutya, figyel az emberre, alkalmazkodik.

Letty

Letty

Korából adódóan még sok mindent meg kell neki tanítani, ami a leendő gazdik feladata lesz. Szobatisztaság, lakásban élés szabályai, sétálás a pórázon, ismerkedés másokkal, és természetesen az alapvető engedelmesség is ide tartozik. Kutyaóvoda, majd kutyaiskola látogatása javasolt a harmonikus együttélés érdekében.

Letty oltási programját megkezdtük, mikrochippel rendelkezik, féreghajtott, egészséges kölyök. Ivartalanítást követően, egyesületünktől fogadható örökbe.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Letty) – az érdeklődéseket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk!

Kérjük, olvassák el örökbefogadási rendszerünket weboldalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

Letty adatlapja honlapunkon olvasható: http://www.dalmatamentes.hu/letty
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Letty/

Dalmata Mentés