Dalmata Mentés

Gondozásunkba került Lapaj, az idős dalmata kan

A napokban került hivatalosan gondozásunkba Lapaj a 13 éves dalmata kan, akit a Fény az Állatokért Állat- és Természetvédő Egyesület vett át gazdától majd adott ideiglenesbe. Lapajnak már segítettünk akkor is.

Velük együttműködésben felvettük a kapcsolatot Lapaj ideiglenes gazdijával, ő egy idős, nyugdíjas néni, aki nagyon megszerette Lapajt, de az anyagi lehetőségei igencsak korlátozottak, a kutya egészségi állapota azóta sem kielégítő, és az állatorvost, gyógyszereket, táplálékkiegészítőket nem tudja biztosítani számára.

Itt jöttünk a képbe és felajánlottuk a segítségünket, illetve hogy az Egyesületünk átveszi Lapajt. Köszönjük a Fény az Állatokért állat- és természetvédő Egyesület együttműködését.

Lapaj

Lapaj

Bori néninél szuperül érzi magát Lapaj, de kiderült, hogy csirke allergiás és érzékeny bélrendszerű, ezért speciális táplálást igényel. Idős korából adódóan táplálékkiegészítőket, immunerősítőt is kell kapnia. Ezért gyorsan küldtünk mindent, hogy Lapaj semmiben ne szenvedjen hiányt!

Azonban tegnap SOS helyzet adódott Lapaj lába nagyon súlyosan sérült ezért azonnali ellátást igényelt. A Walt Kisállat Taxi jutatta el őket orvoshoz, mert Bori néninek nincs autója és mert nem jelentkezett ilyen rövid idő alatt önkéntes fuvaros.

Ismételten köszönjük a Délpesti Állatgyógyászati Központnak a gyors segítséget!

Ha már ott volt Lapaj átesett egy fogkő eltávolításon, illetve egy teljes labor és biokémia vizsgálaton ami már csak a kora miatt is indokolt volt.
Ma kaptuk meg a laboreredményeket, Lapaj szinte az összes időskori bibivel rendelkezik és valószínűleg további vizsgálatokat és kezeléseket is igényel majd.

Tudjuk hogy Lapaj már idős, másnak talán csak nyűg, de Bori néni szereti mi pedig úgy gondoljuk megérdemel egy esélyt. Élete végéig vállaltuk a kutya ellátását, de ehhez nagyon nagyon kell a TI SEGÍTSÉGETEK!

Lapaj össz.költsége már most eléri a 100.000 Forintot és még nincs vége.  Ez borzasztó nagy megterhelés egyesületünknek úgy hogy Clyde is speciális táplálást igényel és panzóban él. NEM MEGY NÉLKÜLETEK!

Kérjük támogassátok Lapaj felépülését! Sok kicsi, sokra megy!  Külföldről is tudtok nekünk utalni.
paypal-en keresztül: www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB

A közleménybe kérjük írjátok be: Lapaj
A támogatások beérkezéséről és Lapaj állapotáról folyamatosan beszámolunk.
Köszönjük!
Dalmata Mentés