Dalmata Mentés

Gazdit vagy ideiglenes befogadót keres Pötyi!

Gazdát vagy ideiglenes befogadót keres Pötyi, a 10 éves dalmata szuka, akit gazdája eltartási problémák miatt adott le a Szolnoki Állatotthonba.

Pötyi chipezett, érvényes oltásokkal és féreghajtással rendelkezik. Barátságos az emberekkel, gyerekekkel, kan és szuka kutyákkal egyaránt. Macskákkal való viszonyát nem tudjuk.
Kedves, nyugodt kutya, nagyon szereti az emberi közelséget. A menhelyen folyamatosan sír, nem érti és nem bírja a bezártságot, az irodában (szobában) nagyon nyugodt. Azt figyelték meg, hogy nagyot hall.
A menhelyen nem sok esélye van, ezért ideiglenes befogadót vagy gazdát keresünk neki!
Olyan gazdijelölt vagy gondozó jelentkezését várjuk, aki biztonságot, szeretettel teli otthont tudna nyújtani ennek a bajba került, nyugodt, kedves idős kutyának!

Ideiglenes befogadó esetén egyesületünk fizeti a kutya ellátását és álljuk az esetlegesen felmerülő állatorvosi költségeket. Első sorban Budapest környéki ideiglenes befogadót keresünk számára, a szállítását megszervezzük. Az ideiglenes befogadásról részletes leírás található honlapunkon, de szívesen adunk tájékoztatást emailben vagy telefonon is a alábbi elérhetőségünkön.
http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ideiglenes-befogadas/
Érdeklődni: 06303457051 vagy info@dalmatamentes.hu (Potyi-szolnok)

Örökbefogadási szándék esetén közvetlenül a Szolnoki Állatotthonnál lehet érdeklődni iránta: +36204274810

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Potyi_szolnok/

potyi_szolnok01