Dalmata Mentés

Gazdira talált Joey, a 7 éves dalmata keverék (közvetített)!

Gazdira talált Joey, a 7 éves dalmata keverék, akit közvetítettként hirdettünk. Szerencsés, hiszen korából fakadóan nem sokan érdeklődtek iránta, viszont nem is kellett sokáig várnia az új gazdik megérkezésére. Családi okok miatt kerestek számára új családot, gazdisodásáig előző tulajdonosainál maradhatott. Lehetőséget biztosítottak az ismerkedésre, az érdeklődők többször is meglátogatták Joeyt az otthonában, így mindent át tudtak beszélni. Ez nagyon fontos, amikor örökbefogadásra kerül a sor, hiszen egy leendő családtagról van szó.

Joey

Joey

Az elválás nehéz volt, hiszen szerették Joeyt, de az utolsó sétán már húzott oda leendő gazdáihoz, nagyon örült nekik! Gond nélkül beugrott az autójukba, vitte magával fekhelyét, tápját, játékait, hogy könnyebb legyen a beilleszkedés. Hamar elfoglalta a helyét, az elmúlt hetekben belakta otthonát, szerzett barátokat a sétán, tudott nyitni más kutyusok felé is. Ez külön öröm, hiszen korábban nehezen ment neki az ismerkedés, a változás viszont pozitív hatással van lelkére. Már jártak kutyaiskolában, a munkába is elkísérte gazdáit, felfedezte az irodát. Az új gazdik hetente  beszámolnak Joey-ról az előző tulajdonosnak, a híreket hallva megnyugodhatott afelől, hogy jó döntést hozott.

“Mérhetetlenül hálás vagyok, amiért segítettek, illetve a honlap által megtaláltuk azt a gazdit, ahol Joey konok, gyagya, de mégis nagybetűs álomkutya, kanapén, egyedüliként. Ugyan a szívem beleszakadt, és egy darabkáját elvitte, nem tudom leírni, mennyire megnyugtató érzés, amikor olvasom a boldog sorokat!”

Joey jól érzi magát új otthonában, mi pedig nagyon örülünk a szerencsés gazdisodásnak!

Joey története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/joey
Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kozvetitett/Joey/

Dalmata Mentés