Dalmata Mentés

Gazdihoz kerültek gondozásunkból

Berry gazdira talált!
A láncról, szörnyű körülmények közül mentett fiatal dalmata kan lakáskutya lett, sok sétával, törődéssel kényeztetik új gazdái. Az ivartalanításra már ő sem emlékszik. Izmosodik, kondíciója nagyon jó, imád futkározni. Örökbefogadási szerződését véglegesítettük.

Berry fotói: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2012/Berry/

 

Folti (Moira) gazdis!
A láncról mentett, hosszú szőrű dalmata keverék kislány beletette a fenekét a tutiba.
Ő is lakáskutya lett nagy kirándulásokkal, ősztől kutyaiskolával foglalkoztatja szerető gazdája.
Már másfél hónapja elköltözött ideiglenes befogadójától. Az ivartalanítási műtétből teljesen felépült, nagyon szép formája lett! Kinyílt a világ felé, bátran, peckesen sétál már pórázon is. Barátságos, pusziosztó kis bűbáj 🙂 tegnap alá is írtuk az örökbeadási szerződést, mert nemsokára nyaralni utaznak a gazdival.

Folti fotói: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2012/Folti/

 

Winnie gazdis
A barna pöttyös dalmata lány is szépen beilleszkedett új családjába. Amíg előző gazdájánál egyáltalán nem jött ki kan fajtatársával, most egy vizslával és egy német dog fiúval osztja meg a kanapét (jó nagy kanapét 😉 ), sőt, néha még egy dog lánnyal is kiegészül a falka, mégis teljes az összhang. Winnie jól érzi magát, új gazdái sokat foglalkoznak a kutyáikkal. Próbaideje lejártával az ő örökbeadását is szerződéssel véglegesítettük.

Winnie fotói: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2012/Winnie