Dalmata Mentés

Gazdát keres Pixie, 1,5 év körüli dalmata keverék szuka!

Pixie Poppyval együtt az utolsó páros, akik a pécsi mentés keretein belül szabadultak a szaporítótelep szörnyű körülményei közül. A 2 szuka társaikhoz hasonlóan kis termetűek és nagyon féltek, megküzdöttünk velük az első napokban. Feszültségük és tartózkodó magatartásuk azonban 2-3 nap után elszállt és két igazán vidám, kedves, bohóckodó kutyát ismerhettünk meg személyükben. Külön helyeztük el őket ideiglenes befogadóknál, hogy szocializációjukat, felzárkózásukat hatékonyan megkezdhessük. Az oldódó, nyitott szukák így hamar gazdikereső státuszba kerültek.

Pixie

Pixie

Pixie végtelenül kedves természetű, emberrel és kutyákkal egyaránt. Éhezi az ember figyelmét és szeretetét, bújik mindenkihez, nagyon ragaszkodó, néha szinte túlzásba is viszi. Ha épp nincs kire zúdítania túláradó szeretetét, kutyabarátaihoz somfordál és szorosan hozzájuk bújva pihen.
Ragaszkodása annyira túláradó, hogy amennyire csak lehet, kiharcolja magának a figyelmet és simogatást, ugyanakkor azt is elfogadja, ha éppen nem ő van a középpontban, ilyenkor visszavonul és elpihen a helyén.
Az egyedüllétet elsőre kicsit nehezebben viseli, de hamar belenyugszik, hazatérő gondozóját kitörő örömmel fogadja.
Lelkesen tanulja a szabályokat és hajtja végre a feladatokat, falattal jól motiválható. Kutyaiskola látogatása ajánlott, a célirányos foglalkozás segít Pixie-nek, hogy boldog és kiegyensúlyozott, engedelmes társ legyen.
Pórázon elég bizonytalan, tanulja a sétálás szabályait. Lakásban szépen viselkedik, szobatiszta. Minden nemű és méretű kutyával barátságos, kedvesen ismerkedik idegen társaival is.

Pixie

Pixie

Pixie 1,5 év körüli, kis termetű dalmata keverék szuka, kivizsgált, egészséges, féreghajtott, microchippel rendelkezik, oltási programja folyamatban van. Egyesületünk gondozásában keresi új gazdáját.
Lakásba és kertes házba is örökbe fogadható, kertes ház esetén bent lakással a házban.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pixie) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
További információ honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pixie/
06303457051, 06208066919

Története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pixie/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Pixie/

Dalmata Mentés