Dalmata Mentés

Gazdát keres Pepita, a fiatal dalmata jellegű kan kutya!

Pepita elsőként szabadult a szaporító telepről, ma már egyesületünk gondozásában kutyakiképzőnél szocializálódik, egyre magabiztosabb, gyorsan és szívesen tanul bármit.

Pepita 1,5 éves, mindene a tanulás, olyan családot keres, ahol sokat mozgatnák, rendszeresen iskolába vinnék, lekötnék extrém tanulás vágyát, kirándulhatna, kielégítenék nyughatatlan természetét és igazi családtag válhatna belőle. Jelenleg is sokadik kutyaként kutyapanzióban él, egy saját gazdi nagyon kellene már neki. Elsősorban egyedüli, de maximum második kutyának javasoljuk, nagyon igényli a foglalkozást és figyelmet.
Fiatal korából adódóan nagyon aktív, pörgős kutya, aki falattal jól motiválható, tanítható. Mozgékonysága, tanulékonysága miatt bármilyen kutyás sportra, akár munkakutyának is alkalmas lehet.

Pepita

Pepita

Lakásba vagy kertes házba egyaránt költözhetne, megfelelő mozgatással, foglalkozással.
Szobatiszta, lakásban nyugodtan viselkedik. Barátságos eb, de hajlamos hebrencskedni, így inkább idősebb, kutyát már ismerő gyerekeknek lehetne szuper társa.
Kis méretű kutya, egy kamasz dalmata méreteivel rendelkezik és nem is lesz már nagyobb. Bármilyen méretű és ivarú kutyával barátságos, nagyon szeret a kertben szabadon szaladni, kutyatársaival játszani.
Pórázon szépen, fegyelmezetten sétál, alap vezényszavakat ismeri, a behívás tökéletesítése leendő gazdija feladata lesz.
Határozott, aktív, kutyás tapasztalattal rendelkező gazdik jelentkezését várja!
Oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik.

Pepita

Pepita

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pepita) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Kérjük olvassák el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon: http://www.dalmatamentes.hu
06303457051, 06208066919, 06208066923

Története honlapunkon olvasható: http://www.dalmatamentes.hu/pepita
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita/

Dalmata Mentés

Pepita

Pepita