Dalmata Mentés

Gazdát keres Nala, a kedves, fiatal, közepes termetű dalmata keverék szuka

Nala fiatal, egészséges, jó természetű, barátságos, játékos de nem túl vehemens, közepes termetű dalmata keverék szuka kutya. Gondoskodó családot keres, ahol viszonozzák a sok kedvességet, szeretet amit ő mindenkinek osztogat akár kutyapuszi formájában is <3 

Hamar alkalmazkodott az új helyéhez, gyorsan elfogadja azt, aki jó szándékkal közelít hozzá. Szereti a simogatást, boldogan dobálja fenekét a felé intézett kedves szavak hatására.
Jó kedélyű, szeret a kertben nézelődni, sétálni, játszani, követi gondozóját láb mellett. Autóban szépen utazik, a pórázt is ismeri. Jelenleg szobakennelben lakik, kenneltiszta, szobatisztaságra valószínűleg könnyen szoktatható. A többi kutyával való kapcsolatát még teszteljük, egyelőre inkább semlegesen viselkedik a négylábúakkal.
Aktív kutya, igényli a mozgatást, játékot, napi sétáltatást, de nem löki fel az embert. Kb. 10kg körüli, közepes termetű, jóval kisebb egy átlagos dalmata szukánál. Kertes házba vagy lakásba egyaránt javasoljuk rendszeres mozgás biztosításával, tekintettel rövid szőrére és ember szeretetére a lakásba bejárással. Nem ugatós, házőrzésre nem alkalmas.

Előző tulajdonosainak nem kellett, írásos formában lemondtak róla, a Dalmata Mentés tulajdonában gazdikereső. Oltási könyvvel rendelkezik, 4,5 éves, oltott, féreghajtott, parazitamentesített, ivartalanítást követően fogadható örökbe az alábbiak szerint: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

Nala

Nala

Jelenleg Pilisvörösváron tekinthető meg ideiglenes befogadójánál előzetes egyeztetést követően.
Nala története fórumunkon és weboldalunkon egyaránt követhető: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=831
http://dalmatamentes.hu/portfolio/nala/
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Nala/
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu, 06303457051, 06309012509
Dalmata Mentés