Dalmata Mentés

Gazdát keres Lizzy, 4 éves dalmata szuka (közvetített gazdikereső)

Gazdát keres a képeken látható 4 éves dalmata szuka kutya.

Aktív, játékos, nagy mozgásigényű kutya. Lizzy kifejezetten embercentrikus, igényli az ember napi szintű társaságát. Megszokta, hogy szabadon mozoghat a kertben, ezért kertes házba költözne szívesen, ahol a házba bejárással, kinti-benti kutyaként élhetne. Rendszeres sétákkal, lemozgatással lakásban is jól érezné magát. Jelenleg nem szobatiszta, de egy türelmes gazdi mellett némi gyakorlással elsajátítaná e készséget is.

Nagyon szeret sétálni és futni is, pórázképes, de más kutyák jelenlétében erősen húz.

Kiskorától kezdve macskákkal nőtt fel, jól kijön velük.

Lizzy

Lizzy

Lizzy nem jön ki jól a család másik kutyájával, ezért szeretnének neki olyan helyet találni, ahol egyedüli kutyaként élhetne, és minden figyelem rá irányulna.

Más kutyákkal szemben hajlamos kezdetben dominánsan fellépni. Még tanulnia kell, hogyan viselkedjen megfelelően fajtársai jelenlétében. Ebben sokat segíthet neki egy következetes, határozott gazdi és kutyaiskolai tanfolyam vagy szocializációs foglalkozás látogatása. Mivel mozgékony, ugrálós kutya, kisgyermek mellé nem ajánlott.

Lizzynél idén áprilisban szívférgességet diagnosztizáltak, erre megkapta a szükséges kezelést. A kontrollteszt nemrég negatív lett felnőtt szívféregre és mikrofiláriára is. Természetesen ezután is kapja a szívférgesség megelőzésére szolgáló gyógyszert.

Kizárólag egyedüli kutyaként, a fajta energiaigényét és temperamentumát szem előtt tartó, határozott ember mellé ajánljuk!

Microchippel és érvényes oltással rendelkezik, féreghajtott, jelenleg ivaros, de kizárólag ivartalanítást követően fogadható örökbe!

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Lizzy) – az érdeklődéseket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk!

Kérjük, olvassák el örökbefogadási rendszerünket weboldalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

Története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/lizzy

Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kozvetitett/lizzy/

Dalmata Mentés

Lizzy

Lizzy