Dalmata Mentés

Gazdát keres Cody a fiatal, jó természetű dalmata kan

Két év bizonytalanság után gondozásunkba került Cody, akinek története ideálisan kezdődött, mint általában a kölyök kutyusoknak.

Családban nevelkedett kisgyerek mellett, lakáshoz, pórázhoz, autózáshoz szokott, szocializiált, barátságos eb lett, ám családja életkörülményei körülbelül két évvel ezelőtt megváltoztak.
Gazdája rendszeresen külföldön dolgozik, útjaira nem tudja magával vinni, így elkezdődött Cody kálváriája.

Előbb rokonok, ismerősök vállalták be hosszabb-rövidebb időre, majd a szükség miatt idegeneknél vendégeskedett hónapokig, hetekig.
Gazdájának időről időre történő elvesztése, az állandó költözködés és ezzel járó bizonytalanság mára megviselte a kis lelkét, ragaszkodna már egy szerető gazdihoz ha felbukkan az igazi, akit nem kell többé elveszítenie!

Cody tulajdonosa már régóta kéri segítségünket a kutya elhelyezésével kapcsolatban, de nehezen szánta rá magát a végleges döntésre, mára belátta, hogy ez nem jó szeretett kutyájának Így fájó szívvel lemondott róla egyesületünk javára, hogy jó gazdát találjunk neki.

Cody

Cody

Cody gazdikereső, 4 éves, microchippel és oltásokkal rendelkező dalmata kan. Egészséges, de természetesen meglátogatjuk vele az állatorvost, mint minden a gondozásunkba került kutyával a biztonság kedvéért.

Jó természetű, simulékony, emberekkel és más négylábúakkal egyaránt barátságos, nyugodt, szobatiszta kutya. Lakásba vagy kertes házba bejárással egyaránt javasoljuk. A többi kutyával általában jól kijön. Gyerekekhez szokott kutya.

Örökbe fogadási szándék esetén a kutyával ideiglenes befogadónknál Budapesten lehet megismerkedni az örökbe fogadási rendszerünk szerint (http://www.dalmatamentes.hu) előre leegyeztetett időpontban.

Érdeklődésetek az örökbefogadási rendszerünk szerint (www.dalmatamentes.hu) a kapcsolat@dalmatamentes.hu(Benett) e-mail címen illetve a 06 30 345 7051/06 20 806 6923/06 20 806 6919-es telefonszámon H-Sz: 12.00-17.00 között várjuk.

Dalmata Mentés