Dalmata Mentés

2019.03.23. Fuss, hogy segíthess!

Kedves Támogatóink! Itt a lehetőség, hogy sporttal támogassátok munkánkat! 🙂

Ismét remek kezdeményezés a Hard Dog Race szervezőitől: 2019. március 23-án Pomázon a Magyar-várban rendhagyó módon mesterséges akadályok nélküli terepfutóversenyt rendeznek a felelős kutyatartás jegyében. A részvétellel akár a Dalmata Mentést is támogathatod.

A versenyen nincsen szintidő, a lényeg, hogy teljesítd a távot, ami a felnőttek esetében 6 km, a 12 éven aluliaknak 2 km. Több infó a versenyről itt: https://harddograce.hu/verseny/hdr-not-just-run/

Ez miért jó nekünk?
Ha nevezéskor a HDR Önzetlenül Partnerei közül, a Dalmata Mentést választod, akkor a nevezési díjad egy része hozzánk, ezáltal a pöttyösökhöz kerül. Nevezés: https://nevezes.harddograce.hu/chooseRace
Ezen kívül bízunk benne, hogy megtalálsz minket, ha szívesen lennél ideiglenes befogadó, mert a legnagyobb problémánk jelenleg is a helyhiány, pedig segítségkérés nagyjából havonta akad.

És miért jó Neked?
Szuper hangulatban tölthetsz egy napot, kipróbálhatod magad a kutyáddal közösen. A rendezvényre egyesületünk is kitelepül, és lehetőség lesz aktuális gazdikeresőinkkel is megismerkedni. Sőt, ha itt ismered meg négylábú társadat, akit örökbe fogadsz tőlünk, akkor a következő akadályversenyen ingyen indulhattok!

Vágj bele bátran és ne feledd: Minél előbb nevezel, annál kedvezményesebb! 😉
Köszönjük!

Dalmata Mentés

Hard Dog Race Wild - Dóri és Molly

Hard Dog Race Wild – Dóri és Molly