Dalmata Mentés

Fura felépült és gazdát keres

Fura, az idős dalmata hölgy hamar felépült a korához képest komoly műtétből melyet egy nagylelkű adományozónak köszönhet!
Gondozója tollából:
Fura nagyon jól van, napról napra szépen javul. Olyan mintha meg se műtötték volna. Már visszavittem a kenelbe. A telephelyen mindenki nagyon várta. Elhalmozták finom falatokkal. Jól érzi magát nézgelődik. Reggel munka előtt megsétáltatom és munka után is sétálunk.
Ma már jó nagyokat futkározott. Szinte olyan mintha meg se lett volna műtve. Szerintem még sok kilométer van ebbe a kutyusba.
Reménykedem, hogy találunk neki egy kertesházas gazdit. Ma is olyan jókat játszott. Hálás mindenért.
Kb. 1 órás séta, szaladgálás és játék kifárasztja, úgy 2 órára azután megint beindul, meghazuttolja a korát. 
Jövőhéten viszem varratszedésre. De nagyon szép a sebe. Hiába igaz a mondás “ebcsont beforr”.
Az alábbi köszönőlevelet szeretném ha megjelentetnék a weblapukon:
Kedves Adományozó!
Szeretném megköszöni nagylelkű adományát Fura és a magam nevében. Az emlődaganatot szerencsésen eltávolították, és Fura nagyon jól viselte. Szépen gyógyul. Nagyon jókedéjű és az étvágya is hatalmas.
Mindenjót kívánok!
Fura eredeti gazdája életkörülményeinek hirtelen megváltozása miatt nem tudta tovább tartani a kutyát, rokona helyezte el a fent leírt módon és foglalkozik vele. Hazavinni, télen fűtött helyet biztosítani számára nem tud!
Ideiglenesen ugyan megoldott a helyzete, de sokkal jobb lenne ennek a kedves dalmata hölgynek, ha ember közelben lehetne éjszakára-hétvégére is nem csak munka előtt és után.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (FURA)