Dalmata Mentés

Foltoska még mindig várja az igazit!

Foltoska, a hányattatott sorsú dalmata kan még mindig gazdát keres!

Foltoska részére is küldtünk tápot és kullancs elleni cseppet támogatásként.
Befogadója több, mint egy éve látja el a kutyát saját költségén, korábban az oltások árát átvállalta egyesületünk.

2013.02.27.:
“Én kezdtem a kutyával először foglalkozni. Tudomásom szerint, a dalmata, Tiszalúc-Hernádnémeti határán volt, onnan került az utcánkba, ahol több mint 2 hónapig (egyfolytában) láncon volt és teljesen elhanyagolták. Erről a helyről, a kutya egy idő után teljesen lefogyva, kisebesedett lábakkal az utcára került. Utána a kutya a faluban kóborolt, több helyre betért, közte hozzánk is, itt-ott kapott enni is, de senki nem fogadta be. Ekkor döntöttünk úgy, hogy átmenetileg gondját viseljük a kutyának és felvesszük veletek a kapcsolatot annak reményében, hogy sikerül neki megfelelő gazdát találni…
Olyan helyre lenne szüksége ahol értenek a kutyához,lehetőleg nincs másik kutya,sokat tudnak foglalkozni vele(bújós),meleg helyre beengedik és nem jelent anyagi megterhelést az etetése.Sajnos nálunk ilyen feltételek nincsenek, ha lennének valószínűleg megtartanánk.Összehasonlíthatatlanul jobb helye van mint az előző gazdánál,de ennél jobbra lenne szüksége.”

Sajnos Foltoskának a mai napig nem érkezett még meg a megfelelő örökbe fogadó család, pedig ennek a hányattatott sorsú kutyának már nagyon szüksége lenne egy végleges családra!
Befogadójának saját kan kutyájával továbbra sem jön ki, a tartása így igen körülményes.

Foltoskáról érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (Foltoska), 06303457051 elérhetőségeinken lehet.

Bővebben fórumunkon: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=13&t=118