Dalmata Mentés

Foltoska – gazdát keres

Foltoska sem reménytelen eset, ha arról van szó, hogy kijön-e más kutyákkal, ezt bizonyítják az alábbi hírei, amelyeket megtaláló befogadója küldött róla:
“Foltos jól van, jó egészségnek örvend. Ahogy bejött a jó idő, rendszeresen látogatjuk a közeli Tisza-partot is (erről is küldök képeket majd), és kiderült, hogy nagyon szereti a vizet. Nagy meglepetésünkre, talált egy kis barátot is a szomszéd kutyus személyében, a közös játékról szeretnék küldeni nektek néhány képet. Először csodálkoztunk, hogy nem bántja, hiszen Buksi is kan, viszont nem ivarérett még, valószínűleg ezért jönnek ki jól. “
Saját kistestű kan kutyusukkal azonban egyáltalán nem jön ki Foltoska, ezért folyamatosan el kell szeparálniuk a két kutyát, ami hosszú távon igen fárasztó. Így csak külön-külön tudják sétáltatni, foglalkozni velük, megosztva ezzel az amúgy is kevés szabadidőt, kevesebb jut a kutyákra is.
Foltoskának tehát olyan gondoskodó családot keresünk, ahol lehetőleg egyke kutya lehet. Fiatal, mozgásigényes, tanulékony, értelmes, gyerekbarát kutya. Szökésre való hajlamán és más kanokkal való domináns viselkedésén javíthat az ivartalanítás, amelyre hamarosan sort fognak keríteni gondozói. Oltott, chipezett, egészséges.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (FOLTOSKA), +36303457051

Foltoska új barátja a szomszéd kiskutya

Foltoska – közvetített gazdikereső kan dalmata