Dalmata Mentés

Fanta gazdis!

Csodás hírrel szeretnénk jelentkezni, Fanta próbaideje lejárt, így ő is beállhatott a boldog gazdis kutyák sorába.

A próbaidő alatt folyamatosan tartottuk a kapcsolatot Kittiékkel, sok képet és beszámolót kaptunk, a dalmata fiú jól beilleszkedett a mindennapjaikba, így semmilyen akadályát nem láttuk a végleges örökbefogadásnak. Külön öröm, hogy tegnap lett 3 éves, és ennél szebb ajándékot nem is kaphatott volna születésnapjára!

Fanta 2017 decemberében került egyesületünk gondozásába. Közel 2 év gazdikeresés után őt is megtalálta az álomgazdi, az idei karácsonyt már szerető családi körben töltheti. A gazdik imádják és továbbra is mindent megtesznek, hogy kiegyensúlyozott kutya váljon a kék szemű szépségből. Nagyon szépen haladnak, együtt tanulnak-fejlődnek Fantával:

“Elképesztő eredményeket értünk el a futiban. Megtanulta, hogy ha a másik kutya nem kíváncsi rá, akkor ő is békén hagyja. Nagyon ügyesen ismerkedik a többiekkel, és már együtt bandázik a nagyobbakkal. A kistestű kutyákat inkább el is kerüli, vagy nem érdeklik, mert magas hangon ugatnak, és nem tudnak vele szuper sebességgel rohangálni.
Valamelyik nap nem volt ott a “kis” dog barátnője Penny, szegény elkezdett egyedül rohanni, de senki nem futott vele, és csalódottan nézett vissza hogy miért nem jönnek a többiek. Szerencsénkre viszonylag hamar elfárad, és már volt, hogy lefeküdt a futiban a hasát mutatva, körülötte kutyákkal. 🙂 Folyamatosan megyünk utána, és dicsérjük, amikor jól csinálja a dolgokat. Ha mégis nem kívánatos társaságnak bizonyul valamelyiküknél, érti a jelzést és odébbáll. a séták még mindig nehezek ha feltűnik egy másik kutya, mert nagyon izgatott lesz, de dolgozunk rajta. :)”

Sok boldogságot kívánunk Nekik!

A gazdijelöltek részletes beszámolóját Fanta adatlapján olvashatjátok: http://www.dalmatamentes.hu/fanta

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Fanta/

Dalmata Mentés

Fanta

Fanta