Dalmata Mentés

Fanta fotózáson járt – továbbra is az igazira vár!

Fotós önkéntesünk nemrég meglátogatta Fantát, a kellemes koratavaszi napon csodálatos képek születtek a pöttyös fiúról! Bízunk benne, hogy bő egy év várakozás után végre valaki komolyan felfigyel rá, és kész szembenézni a kihívással, melyet örökbefogadása tartogathat.

Fanta

Fanta

Fanta rendkívül emberbarát, kedves kutya, igéző kék szemei sokak érdeklődését felkeltették már: második kutyának, kisgyermekek, unokák vagy macska mellé már vitték is volna, de mi nem adhattuk őt. Leírásában is hangsúlyozzuk, hogy kizárólag egyedüli kutyának ajánljuk, gyermekek, más háziállatok mellé biztonsággal nem költözhet.
Fanta karácsonyi ajándék volt, a cuki kölyökkutyával azonban nem tudtak megfelelően foglalkozni: a szocializáció teljes hiánya miatt nem tanult meg fajtársaival kommunikálni, ismeretlen helyzetben hajlamos az agresszióhoz, mint megoldási kulcshoz folyamodni. Emiatt csak szájkosárban sétáltatható.

Igen, tudjuk, hogy nem lesz egyszerű olyan elszánt gazdit találni neki, aki elvinné kutyaiskolába, hogy szakértő segítséggel fokozatosan elsajátíthassa a kutyaviselkedés jó oldalát is. Szerencsére az embereket nagyon szereti, imádja, ha a pocakját vakargatják és örömmel osztogatja a puszikat is.
Nem, nem mondjuk, hogy álomkutya, de idővel az lehet belőle, a megfelelő gazdi kezében. Könnyű a képei alapján szerelembe esni vele, ám Fanta elhivatottságot és türelmet igényel.

Kérjük, csak akkor jelentkezzetek Fantára, ha elolvastátok jellemzését honlapunkon. Köszönjük a megosztásokat is!

Fanta

Fanta

Fanta 2 éves, oltott, ivartalanított, mikrochipezett, kivizsgált, jó kiállású, nagy termetű kan dalmata. Lakásba és kertes házba egyaránt örökbe fogadható, utóbbi esetében házban bent lakással.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Fanta) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk! Kérjük olvassák el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon: http://www.dalmatamentes.hu/
+36309040299

Története honlapunkon olvasható: http://www.dalmatamentes.hu/fanta
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Fanta/

Dalmata Mentés