Dalmata Mentés

Fanta, fiatal dalmata kan gazdát keres!

Pár hete került gondozásunkba Fanta, a fiatal energikus kan. Az eltelt idő alatt megtörtént az ivartalanítása, teljes kivizsgálása és most már megismertük annyira a jellemét is, hogy gazdikereső státuszba léphetett.
Fanta egy sajnálatos karácsonyi ajándékozás “áldozata”, idős gazdái nem bírtak vele, így új gazdit kerestek számára, ahol szintén nem maradhatott, a már ott lévő kutyussal való összférhetetlensége miatt.

Most végleges, felelős gazdit szeretnénk számára, aki megmutatja Fantának, milyen egy falka tagjának lenni.

Fanta

Fanta

Nevelése igencsak hiányos, a leendő gazdi feladata lesz az alapszabályok felállítása és betartatása, ebben a kutyasuli sokat segíthet, egy képzés erősen ajánlott Fanta számára. Emberekkel végtelenül kedves, bújós, igényli a társaságukat. 

Rendkívül energikus, pörgős kutya, akinél szükséges a rendszeres lemozgatás, futkározás, játék és foglalkozás. Örömmel lenne leendő gazdija kirándulótársa. Gyerekekkel is barátságos, de heves természete miatt inkább nagyobb gyerek(ek) mellé lenne ideális választás.
A kutyákkal való viszonyán van még mit csiszolni, méretben hozzá illő kutyával összeszoktatható, kistestű kutyák és más kisállatok mellé nem javasoljuk. Erős kezű, határozott gazdit keresünk számára, kutyás tapasztalat előny!

Fanta

Fanta

Fanta 1 éves, oltott, ivartalanított, mikrochipezett, kivizsgált, jó kiállású, nagy termetű kan dalmata. Lakásba és kertes házba egyaránt örökbe fogadható, utóbbi esetében házban bent lakással.
Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Fanta) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Kérjük olvassák el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon: http://www.dalmatamentes.hu/
06303457051, 06208066919, 06208066923

Története honlapunkon olvasható:http://www.dalmatamentes.hu/fanta
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Fanta/

Dalmata Mentés