Dalmata Mentés

Fanni próbaidőre költözött gazdijelöltjéhez!

Fanni próbaidőre költözött gazdijelölthöz!
Fanni (Amy) elhelyezése a lehető legjobban oldódott meg! Ideiglenes befogadója korábban jelezte, hogy a hónap végén elutazik hosszabb időre, ezért kerestünk a gazdikereső számára másik befogadót. Az elmúlt három héten keresztül folyamatosan szerveztük, a jelentkezett ideiglenes befogadókkal egyeztettük a lehetőségeket. Sajnos nem volt könnyű a dolog, mert Amy ugye kérdésesen jön ki más kutyákkal.
Közben azonban érkezett egy örökbe fogadási szándékú hívás is Amyre, a szimpatikus családdal ezért több személyes találkozást is megejtettünk. Már az első találkozó alkalmával egyértelmű volt a kölcsönös szimpátia! Amy és Andris egymásra találtak, a kutya az első pillanattól kedveskedett neki és roppant figyelmével jutalmazta, ahogy a fiú követve Rita útmutatásait kezelte a kutyát.
Hányattatott előéletéből adódóan ő nem egy egyszerű eset, még van mit tanulnia annak ellenére, hogy ideiglenes befogadója, Rita már nagyon sok mindent elért vele, gondozásának köszönhetően pozitív irányban rengeteget fejlődött nála a kutya, amiért hálásak vagyunk!
A gazdijelöltek ezzel tisztában vannak és szeretnék is tovább vinni, amit a gondozója elkezdett vele, ezért is volt szükség több találkozóra. Három hosszabb, közös ismerkedő séta, és a részletek egyeztetését követően múlt szombaton Amy próbaidőre költözhetett gazdijelöltjeihez. A szombati napot mindannyian arra szánták, hogy új lakhelyén együtt gyakorolták Amyvel a már megtanult dolgokat, a napi rutinba már bevezetett jelzéseket, amiket Amy már megtanult az elmúlt hónapokban. Rita nagyon sokat dolgozott vele, a kutya fegyelmezett és kellő határozottsággal jól kezelhetővé vált, sőt megtanult játszani is. Andrissal a labdázást és az új trükkök megtanítását is gyakorolták gazdijelölt és eb közös örömére :)
Amy kapott egy nagy, kényelmes kosarat is új otthonában, amiben örömmel rágcsálta az egyik juticsontit amiből szintén bőven beraktáraztak számára. A lakásban jártunkban-keltünkben Amy még csekkolta Ritát, aki már csak a háttérből segítette a gazdijelölteket és nagyon lelkiismeretesen adta át a kutyát nekik. Ezúton is köszönjük a sok belefektetett energiát Ritának, Amy ideiglenes befogadójának!
Egy hónap próbaidőt kötöttünk, addig is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gazdijelöltekkel.Az első napok visszajelzései is nagyon poztiívak, a képek teljesen magukért beszélnek, lapozgassátok őket és örüljetek együtt velünk Amy sikerének, hogy ilyen lelkes és szerető család talált rá! Hajrá, csak így tovább! :D

1061 amy0006 amy0008 amy0003 amy0004