Dalmata Mentés

Dorka gazdát keres!

2022.08.15. Dorka gazdát keres!
Dorka egy tünemény! Visszafogottan ismerkedik látogatóival, alázatos, óvatos, de érdeklődő és nagyon vágyik a szeretetre, két-három forduló után már finoman puszit is ad a felé nyújtott simogató kézre.
Ugyanis van benne energia, fel-le sétálgat tempósan, szaglászik, oda-oda jön barátkozni, hátha végre érte jött az az ember, aki az ő végleges gazdija lesz, akitől sok-sok simit, finom falatot kaphat végre!
Dorka augusztus elsején betöltötte a 15.életévét és korát meghazudtolóan jó fizikai állapotban van, nem húzza a végtagjait egyáltalán. Szeret felfedezni és sétálni, de nincs szüksége hosszas túrázásokra, csak laza pórázas sétára, egy kis udvarra, kertre ahol szabadon mozoghat, és egy meleg, puha fekhelyre ami csak az övé bent a házban, ahol pihenhet, mert neki már a nap nagy részében erre is szüksége van, nyugalomra.
Jó étvágya van, korábbi fogproblémái miatt nedves tápot, vagy vízzel puhított száraztápot is szívesen fogyaszt, egyelőre nincs szüksége speciális ételre, de érdemes korának megfelelően táplálni, hogy sokáig megmaradjon a jó kondija.
Jelenleg ideiglenes befogadónál van, ahol sok mentett kutyával kell osztoznia és ez neki fárasztó, bizonytalan helyzet, családi körülményekre lenne szüksége, több szeretetre, kötődésre! Nagyon hálás eb.
Más kutyákkal elkerülően, semlegesen viselkedik, kijön velük. Macskákra sem jelent veszélyt. Szobatiszta, pórázképes, nincs vele semmi gond. Mindenkivel barátságos, kedves kutya.
Egészségügyileg kivizsgáltan, oltva, féreghajtva keres gazdát. Microchippel rendelkezik, egyesületünk gondozásában van.
Olyan gazdát keresünk neki, aki viszonozza Dorka szeretetét, gondoskodik róla élete végéig, és igényeinek megfelelő körülményeket tud biztosítani neki.
Ismerkedni előzetes telefonos egyeztetést követően lehetséges Pilisvörösváron.
Kérjük, olvassák el örökbefogadási rendszerünket weboldalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/ vagy facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/media/set/…
Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Dorka) – az érdeklődéseket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk!
Dalmata Mentés