Dalmata Mentés

Dorka biztonságban van!

2022.05.01. Dorka biztonságban van!
Dorka lassan 15 éves, és lemondtak róla. Nem fordítottak túl nagy gondot a jó megoldásra, altatni vitték az állatorvoshoz…… 🙁 az események gyorsan követték egymást, lépni kellett minél hamarabb!
A helyi állatorvosi rendelő és civil állatvédő segítségével sikerült időben odaérni, Dorka elsősorban nekik köszönheti életét, akik felelősen döntöttek és idejüket, energiájukat nem kímélve minden követ megmozgattak érte:
A Dalmata Mentés pedig átvette és felvállalta a további gondoskodást.
Nagyon tapasztalt ideiglenes befogadónál tudtuk elhelyezni hirtelen, ahol biztonságban van, de nem a legideálisabb környezet egy idős kutyának sajnos!
Dorka nem ezt szokta meg, és közel 15 év nem kevés. Benti kutya volt, kevés nyüzsgést és az ember közelségét igényli, a napokban ahogy jobban megismerjük írni fogunk róla.
Az első segítség kérésére rengetegen jelentkeztek, a kutya továbbra is segítségre szorul!
Idős kutyának megfelelő ideiglenes befogadót vagy élete végéig róla felelősen gondoskodó örökbe fogadót keresünk számára!
Befogadói jelentkezéseket rövid bemutatkozással alábbi email címünkre várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu
Állatorvosi kivizsgálását (amit lejjebb láthatóan a volt gazdája “nem kért”) megkezdjük, mert a kutya biztonsága, egészsége, közérzete a legfontosabb!
Számunkra nyilvánvaló, hogy aki befogadná szeretné tudni mit vállal, az első állatorvosi viziten is kiderült, hogy vannak hiányosságok amiket pótolnunk kell a volt gazda helyett.
Ezen költségeket természetesen nem toljuk rá senkire sem, számítunk támogatóinkra, mert civil állatvédő szervezetként az adományokból tudunk menteni.
Dorka ellátását, felmerülő kezeléseit az egyesületen keresztül tudjátok támogatni, minden adományt rá fogunk fordítani:
Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008 (megjegyzés: Dorka)
Köszönjük Andreának, és a szigethalmi állatorvosi rendelőnek!
Dorka további híreivel hamarosan jelentkezünk
Dalmata Mentés