Dalmata Mentés

Donnie új panziós befogadóhoz költözött

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Donniet extrém szeparációs szorongása és szökési kísérletei miatt új panziós helyre kellett költöztetnünk. Itt sem hazudtolta meg magát, a 2 m(!)-es kerítést is megpróbálta átmászni. Szerencsére szemfüles panziósunk fülön csípte, így Donnie nyert magának egy zárt kennelt és egy lakótársat is. 

Donnienak csípőproblémái is vannak, melynek kezelése folyamatban van, gondot nem okoz neki és a későbbiekben is kordában tartható az állapota a megfelelő tornával és ízületvédőkkel, amit most is folyamatosan kap.
Leendő gazdája ugyan maratont nem fog futni Donnie-val, de kiváló társa lehet egy nyugodtabb, akár nagyobb gyermekkel rendelkező családnak is.

Donnie

Donnie

Mindez azonban csak átmeneti megoldás, ami a pécsi mentés kutyáinak panziózása és teljeskörű ellátása mellett extrém módon megterheli költségvetésünket. Donnie SÜRGŐSEN ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát keres!

Donnie szocializációjából sajnos rengeteg minden kimaradt, amit most igyekszünk pótolni, többek között azt sem tanulta meg, hogy mikor egyedül marad, ne essen pánikba.A fent leírtak miatt keresünk számára olyan ideiglenes vagy végleges családot, ahol sokat vannak otthon és ha el kell menni otthonról akkor Donnie is csatlakozhatna. Ha ez nem megoldott, akkor minden oldalról zárt, fedett kennelben várhatja haza családját és a kerítés is atombiztos. Szocializációját nagymértékben segítheti egy kiegyensúlyozott, méretben hozzáillő kutyatárs, így ideális lehet második kutyának is.

Donnie

Donnie

Donnie 1 éves dalmata-vizsla keverék kan kutya!
Olyan családot szeretne, ahol családtagként tekintenek rá, folytatják határozott nevelését, sokat mozgatják, játszanak, labdáznak vele, sétáltatják. Elsősorban kinti-benti tartással, megfelelő lemozgatással, stabil kerítéssel,zárt kennellel. Szobatiszta, de jelenleg nem hagyható egyedül a lakásban sajnos.
A kutyákkal jól kijön, játékos. Kiegyensúlyozott, méretben hozzá illő másik kutya mellé is mehetne. Oltott, féreghajtott, ivartalanított, kivizsgáltatott, microchippel rendelkezik.

Donniehttp://www.dalmatamentes.hu/donnie

Donnie

Donnie

Kérjük támogassátok Donnie gondozását, hogy mielőbb megtalálhassuk a neki megfelelő végleges családját!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: Donnie panzio, állatorvosi kezelés támogatása

Köszönjük támogatásotokat!

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Donnie) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Donnie/
06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés