Dalmata Mentés

Donnie ideiglenes befogadót/gazdit keres!

Donnie a sok viszontagságon átesett dalmata keverék kölyök nemrég ünnepelte első szülinapját, de sajnos az igazi ajándék egy saját gazdi, nem érkezett még meg!
Donnie történetehttp://www.dalmatamentes.hu/donnie

Donnie szocializációjából sajnos rengeteg minden kimaradt, amit most igyekszünk pótolni, többek között azt sem tanulta meg, hogy mikor egyedül marad ne essen pánikba. A sok stressz miatt az elmúlt hetekben a gondos táplálás ellenére sajnos lesoványodott.
A napokban költözött át panziós befogadónkhoz, mert bár előző befogadónknál sokat szocializálódott és tanult családi környezetben, de extrém szeparációs szorongása miatt új megoldást kellett találni elhelyezésére.

A fent leírtak miatt keresünk számára olyan ideiglenes vagy végleges családot, ahol sokat vannak otthon és ha el kell menni otthonról, akkor Donnie is csatlakozhatna. Ha ez nem megoldott, akkor minden oldalról zárt, fedett kennelben várhatja haza családját és a kerítés is atombiztos.

Donnie

Donnie

Donnie 1 éves dalmata-vizsla keverék kan kutya!
Olyan családot szeretne, ahol családtagként tekintenek rá, folytatják határozott nevelését, sokat mozgatják, játszanak, labdáznak vele, sétáltatják. Elsősorban kinti-benti tartással, megfelelő lemozgatással, stabil kerítéssel,zárt kennellel. Szobatiszta, de jelenleg nem hagyható egyedül a lakásban sajnos.
A kutyákkal jól kijön, játékos. Kiegyensúlyozott, méretben hozzá illő másik kutya mellé is mehetne. Oltott, féreghajtott, ivartalanított, kivizsgáltatott, microchippel rendelkezik.

Donnie

Donnie

Donnie tartása, kiképzése most nagyon megterheli egyesületünk költségvetését a pécsi mentésből elvállalt 10 kutya ellátásának finanszírozásával is küzdünk, már a 6 átvett kutyával is ellőttük tartalékainkat.

Kérjük támogassátok Donnie gondozását, hogy mielőbb megtalálhassuk a neki megfelelő végleges családját!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: Donnie panzio, állatorvosi kezelés támogatása

Köszönjük támogatásotokat!

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Donnie) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Több fotó:http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Donnie/
06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés