Dalmata Mentés

Dalmata Találkozó 2017

Kedves Gazdik és Önkénteseink!

Szeretettel várunk a Dalmata Mentés III. Örökbefogadottak Találkozójára, amely az alábbi helyszínen és időben kerül megrendezésre:

Időpont: 2017.04.08. szombat 12:30-tól
Esőnap: 2017.04.15. szombat 12:30-tól

Helyszín: Budapest, III.ker. Óbudai (Hajógyári)-sziget, találkozó a parkoló mellett, ahonnan észak felé kisétálunk a Dunapartra.

Megközelíthető: Bkv-val: HÉV Filatorigát megállóig, a K-hídon át a szigetre.

Autóval a budai rakpartról vagy a Mozaik utcából a K-hídon keresztül, parkolás a szigeten a bejárat után jobbra a kijelölt parkolóban.

Dalmata Találkozó 2017

Dalmata Találkozó 2017

Rendezvényünket idén, az előző évekkel ellentétben közösen szervezzük a Dalmatások facebook csoporttalálkozójával. Bízunk benne, hogy új ismerősöket szerezhettek és többen is megismerhetik a Mentés munkáját.

A szigeten biztonságos lehetőség van a behívható és jól szocializált kutyák szabadon futtatására, de a kutyák megjelöléséről (nyakörv, biléta) kérjük gondoskodjatok, ahogyan itatóról, ivóvízről és a kulturált séta élményének érdekében a “kutyatermék” eltakarításához szükséges zacskóról is kedvencetek részére.

Esőnap: szakadó eső esetén a találkozó egy héttel később, azaz 2017.04.15-én kerül megrendezésre. Erről az esemény oldalán fogunk írni.

Nagyon örülnénk, ha minél több mentvényünkkel és családjukkal tudnánk idén találkozni és bátorítani tudnánk ezzel a személyes kapcsolatteremtéssel azokat, akik aktívan szeretnének csatlakozni a mentés munkájához, mivel ez egyesületünk fennmaradásának feltétele!
A találkozóról készülő hírek, fényképek erősítik a fajtamentő egyesületet, az állatvédelem szellemét, ami mindannyiunk közös ügye. Megjelenésetekre nagyon számítunk!
Kérjük, hogy jelezzetek vissza, számíthatunk-e rátok április 8-án, szombaton?

Üdvözlettel:
Dia, Dóri, Eszter, Lilla és Orsi

U.i: Kérünk mindenkit, hogy a kutyák biztonsága érdekében tüzelő szukát senki ne hozzon, ahogy lehetőleg agresszívan fellépő ivaros kant se! Köszönjük megértéseteket.

Az esemény további részletei: https://www.facebook.com/events/573246582870047/

Dalmata Találkozó 2017

Dalmata Találkozó 2017