Dalmata Mentés

Bonnie próbaidőn gazdijelöltnél

Bonnie a nagy ijedtség után felépült a műtétekből, jól van, és továbbra is dalmatamosollyal üdvözöl mindenkit, szereti, ha simogatják.
Időközben ígéretes kérői akadtak, Svájcban élő magyarok személyében, akik direkt azért utaztak haza pár napra, hogy Bonnieval ismerkedjenek. Szállást foglaltak és közösen töltöttek vele három napot, amikor kiderült, hogy Bonnie ügyesen sétál velük, és bár a forgalom zajától néha megijed, egy nagyon kedves, és alkalmazkodó kutyát ismertek meg, és jelezték örökbefogadási szándékukat.

Köszönjük szépen a támogatásokat, 2x 10.000.- Ft érkezett Bonniera, és időközben Bonnie gazdijelöltjei vállalták a pöttyös minden költségének megtérítését, ami példa nélküli. Hálásan köszönjük nekik! A többletből (a Bonnie állatorvosi és panziós költségeit meghaladó adományból) a többi mentvényünk ellátását finanszírozzuk, például Bonnie korábbi társáét, Clydeét, akit egyelőre csak kutyapanzióban tudunk elhelyezni, amíg számára is megtaláljuk a megfelelő befogadót, és remélhetőleg a végleges családot.

Bonnie utazásának költségeit teljes mértékben a gazdijelöltjei állták, így pénteken elindulhatott svájci otthonába. Előtte Ági megfürdette Bonniet, hogy a 9 év alatt ráragadt koszt ne vigye magával új helyére. :)Köszönjük! Nagyon izgultunk és sokat gondoltunk Bonniera a hétvégén. Vasárnap délelőtt kaptuk a hírt, hogy épségben megérkezett a svájci határra, és már hazafelé tartanak. Este megkaptuk az első gazdis képeket is.

Bonnie 9 év kennelélet, porban fekvés és ellések után most egy nagy házban lakik két cicával, akikkel jól kijön. Két hatalmas és puha fekhelye is van a lakásban, egy a nappaliban, egy a hálóban, és mindig a gazdikhoz közel fekszik le. Lassan szoktatják őt az erdei sétákhoz, és már kaptunk képeket is.
Reméljük, hogy hamarosan végleges örökbefogadással pecsételhetjük meg, hogy Bonnie sora jóra fordult. :)

Több képet találhatsz Bonnie galériájában: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Bonnie_nyirabrany/

Bonnie: http://dalmatamentes.hu/portfolio/potyi-nyirabrany/
Dalmata Mentés

Bonnie

Bonnie