Dalmata Mentés

Bonnie hírei

Kicsit olyan lesz ez a poszt, mint egy Oscar-díj átvétel, mert szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki segített Bonnie helyzetének előre mozdításában!
260 km-ről mentést szervezni ugyanis nem éppen könnyű feladat, csapatmunkára volt szükségünk ahhoz, hogy sikerüljön elhozni őt és lehetőséget adjunk neki egy szebb életre!

Bonniet, a gazdátlanná vált dalmata szukát mindenképpen el kellett választanunk Clydetól, mert a kan sajnos folyamatosan bevédte őt, és ezt ideiglenes befogadói nem tudták kezelni. Köszönjük nekik, hogy hónapokra magukra vállalták a kutyák ellátását, mely tapasztalatlan kutyásként nem kis feladat!
Köszönjük a Debreceni Kutyaház Állatotthon együttműködését, akik segítettek Bonniet Nyírábrányban befogni és Debrecenbe fuvarozni, ahonnan másnap indulhatott Budapestre.

Köszönjük Adriennek a segítséget, aki a 230 km hosszú út előtt egy éjszakára még el is szállásolta őt és megszervezte, hogy kutyát vállaló autóval jöhessen fel a fővárosba. Vasárnap este így megérkezett Bonnie, mivel ideiglenes befogadó még nem jelentkezett, ezért egyelőre kutyapanzióban tudtuk elhelyezni, ahol lehetőség nyílik végre, hogy állatorvossal is megvizsgáltassuk a kutyát. Bonnie alapvetően kedves, de félénk kutya. Reméljük, hogy Clydetól elválasztva előjöhet igazi természete és a 9 évnyi kennelélet és egymás utáni ellések sora után végre felfedezheti a környezetet, lehetőleg új gazdijával.

Bonnie

Bonnie

Bonnie ideiglenes befogadót vagy végleges családot, gazdit keres!

Bonnie története honlapunkon és fórumunkon is követhető: http://dalmatamentes.hu/portfolio/potyi-nyirabrany/

Ideiglenes befogadóra lenne szükségünk, aki családi körülmények között gondozza őt, amíg gazdát találunk számára!
Az ideiglenes befogadásról bővebben weboldalunkon írunk: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ideiglenes-befogadas/

Örökbefogadási szándék esetén várjuk bemutatkozó e-mailedet a kapcsolat@dalmatamentes.hu e-mail címre.
Dalmata Mentés
06309012509