Dalmata Mentés

Barack – gazdit keres

2023.01.28. Gazdát keres Barack, fiatal dalmata szuka – közvetített gazdikereső

Gazdát keres Barack, a fiatal, 7 hónapos dalmata szuka kutya.
Korának megfelelően eleven, energikus, kedves kutya. “Igazi gyerek, szeret labdázni és ha rajta múlna mindig mellette kellene lennünk, igényli a társaságot.” – ezt írja róla családja, akik belátták, hogy nem tudnak eleget foglalkozni vele.
Barack naphosszat egyedül van egy kertben, nem jó ez így neki. A dalmata alapvetően sok mozgást és a gazdi közelségét igényli, társasági eb, így olyan gazdát keresünk számára, aki napi szinten sétáltatja, foglalkozik vele, esetleg kutyaiskolába, sportolni, kutyatársaságba, kirándulni vinné.
Eddig kertben élt, de fiatal korára való tekintettel szobatisztaságra szoktatható, pórázképes, veszettségi, kombinált oltással rendelkezik, féreghajtott, chipes, egészséges.
Más kutyákkal, kisgyerekkel való kapcsolata nem ismert, saját macskával kijön.
Jelenleg Hatvan településen található, saját gazdától fogadható örökbe ivartalanítási kötelezettséggel és szerződés aláírásával leinformálható, felelős gazdának, aki családtagként tekinti és hosszú távra tervez vele.
A jelenlegi tulajdonos kérése és felhatalmazása szerint érdeklődni a fajtamentés protokollja szerint bemutatkozó emailben lehetséges a kapcsolat@dalmatamentes.hu címen BARACK megjelöléssel.

www.dalmatamentes.hu/barack

több fotó: https://photos.app.goo.gl/5Un8TeUSBiGwjc8XA

Dalmata Mentés