Dalmata Mentés

Barack gazdis

2023.03.03. Barack gazdis!

Barack kevesebb, mint három hét alatt csodás új otthonra talált!
Saját gazdái belátták, hogy sajnos nem tudnak ennek a fiatal, emberközpontú, energikus kutyának olyan életet nyújtani, amire szüksége van, így segítségünket kérték a gazdikereséshez. Nagyon hamar érkezett rá egy szimpatikus bemutatkozás, össze is kötöttük az érdeklődőket a tulajdonosokkal.
A fejleményeket az új gazdi sorai írják le a legjobban, meg a mellékelt fényképek az újra gazdis Barack nevű csupapöttyös dalmatáról:

“Kedves Lányok!

Szeretném Veletek megosztani az örömünket: pénteken a gyors levélváltás után beszéltem Andreával (Barack gazdijával), és úgyvolt, hogy elmegyünk megnézni a kutyust. Nos, a “megnézésből” a gyors ismerkedés, barátkozás után az lett , hogy egy pöttyös potyautassal tértünk haza😍. Andrea körültekintően tájékoztatott a kutyusról, és könnybe lábadt szemmel köszönt el Baracktól….
A Pöttyös a csomagtartóban utazott leengedett hátsóülésekkel, ahová a párom is bekuckózott😊.Hosszú volt az út hazáig. Nagyon cukkerek voltak és úgygondolom ez az utazás, beszélgetés, simizés megpecséltelte a barátságukat. Szerelem lett első látásra❤.
Minden igaz, amit a gazdi mondott róla: igényli az emberek közelségét, rendkívül játékos, nagy a mozgásigénye….kiegészítenénk az eddigi tapasztalatainkkal: hamar barátkozik (kutyákkal is) rendkívül gyorsan tanul, kíváncsi, minden érdekli és mint a szivacs olyan a buksija. Fogékony minden új dologra. Szeret sétálni-jó sokat (pórázon).
A párom felelős kutyagazdi.Következetes és szabálykövető….a pozitív megerősítés híve, esküszik rá, hogy most kell mindenre megtanitani….én meg az engedékeny vagyok😊😉, no ebből aztán vannak nézeteltéréseink😀.
Gondolom, rájöttetek hogy az egyikünk lett a Falkavezér……és én a másik vagyok…hm..😆😆😆
Még csak 2 napja lakik velünk, de már elmondhatjuk, hogy sokmindent megtanult. Együtt bicajoznak! És tényleg igaz az, hogy régen a lovas postakocsikat kísérték ezek a kutyák futva. Van benne szufla, az tuti, de olyan jó látni azt, hogy boldog, meghogy este a fáradtságtól úgy szunyókál, mint a gyerekek😍…..a szőnyegen! Nem az ágyban!

Lehet, egy kicsit hosszúra sikeredett a “tudósítás”…..
Szeretném megköszönni a munkátokat, közbenjárást, a közvetítést.
Andrea, a régi gazdi is azt mondta, hogy örül neki, hogy jóhelyre került a kutyus és boldogabb lesz. Küldtem neki is megnyugtató fotókat.
Csatolok nektek is egy párat.

További lelkiismeretes munkát kívánok Nektek! És mégegyszer Köszönöm❤

Judit
Pöttyös Barack új gazdija”

Minden kutyusnak ilyen családot kívánunk!

Barack története: www.dalmatamentes.hu/barack
fotói: https://photos.app.goo.gl/5Un8TeUSBiGwjc8XA

Dalmata Mentés