Dalmata Mentés

Amy (Fanni) gazdijelöltjeinél marad

Amy (Fanni) sorsa mégis jóra fordult.

Az elmúlt hetekben sok dolog történt Amy körül, melyről a dolgok végső kiforrásáig érthető okokból nem adtunk hírt addig, amíg nem rendeződött a helyzet.
Rengeteg beszélgetés, őrlődés, lehetőségek mérlegelése és hasznos tanácsok megfontolása után a gazdik úgy döntöttek, hogy megtartják Amy-t és végigjárják vele azt az utat, amely elsőre nem sikerült.
Ez a döntésük immár végleges és Amy most már biztos hátteret tudhat magáénak. Gazdái újult erővel kezdenek neki az új életnek, mely sok energiát, erőt, kitartást és pozitív hozzáállást igényel majd, de nem rettenti már vissza őket a céltól: hogy boldog életük legyen együtt.

Amy az elkövetkezendő hetekben kezdi meg tanulmányait egy kutyaiskolában, ahol szakmai segítség mellett tanulhatja meg gazdáival a szociális készségeket és az engedelmes viselkedést. Próbaidejét meghosszabbítottuk, 2 hét múlva végleges szerződés aláírásával ő is a boldog gazdis kutyák közé sorolhatja magát.

Köszönjük a sok megosztást és támogatást, Amy most már révbe ér és maradhat eddigi helyén, így ideiglenes befogadó/gazda keresése nem aktuális.

Szurkoljunk együtt Amy-nek a sikeres felzárkózáshoz, hogy neki és gazdáinak is kiegyensúlyozott, boldog életük legyen együtt!

Fanni fóruma: itt

Előzmények:

Sürgősen ideiglenes befogadót keresünk Amy (Fanni) számára!!
Sajnos a próbaidő nem járt sikerrel, nem várt nehézségek adódtak és többszöri átbeszélés után is úgy döntött a család, hogy nem tudják vállalni Amyt frown emoticon
Pedig ő nagyon szeretne már véglegesen tartozni valakihez, csak neki hosszabb időre és megfelelő kezelésre van szüksége a beilleszkedéshez!
Szeret labdázni, úszni, nagyon jól motiválható jutalomfalattal vagy apporttal, játékos, bújós. Energikus, sok mozgásra, rendszeres sétáltatásra van szüksége, de szépen viselkedik lakásban is, szobatiszta, ismeri az alap vezényszavakat, fegyelmezett.
Sajnos még mindig elég bizonytalan bizonyos helyzetekben és a költözködések sem segítenek ezen, úgyhogy szeretnénk neki egy kutyához értő, határozott befogadót ideiglenesen vagy legjobb lenne véglegesen. Gyerek, idős ember és kistestű kutya mellé továbbra sem javasoljuk, csak kutyás tapasztalattal rendelkezőnek, aki rászánná az időt, hogy Amyvel megfelelően foglalkozzon és végre boldog, felszabadult, gazdis kutya lehessen ő is!
Korábbi gondozójánál megváltoztak a körülmények, ezért sajnos ismét meg kell oldanunk a kutya elhelyezését, mivel Amy újból gazdikereső lett. Nem szívesen adnánk be újból a panzióba, mert ott nem jut rá megfelelő foglalkozás, fennáll a visszafejlődés veszélye! Néhány napot még maradhat jelenlegi helyén.
Ideiglenes befogadó esetén egyesületünk állja a kutya ellátását, az esetlegesen felmerülő állatorvosi költségeket. Amy amúgy teljesen egészséges, oltott, féreghajtott, chipezett, ivartalanított szuka dalmata.
Örülnénk kutyakiképzésben jártas önzetlen és önkéntes segítségnek is!

Bővebb infok:
http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=517
http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ideiglenes-befogadas/
Érdeklődni: 06303457051, info@dalmatamentes.hu (Amy)
Dalmata Mentés

Kérjük osszátok meg, hátha meglátja az a számára megfelelő ember, aki esélyt ad Amynek, mert ő egy bújós, igazán szerethető kutya minden egyéb hibájával együtt!

amy0003 1061