Dalmata Mentés

Állatorvosi költségekre támogatókat várunk!

Állatorvosi költségekre támogatókat várunk!

13 kutyát hoztunk el a szaporító telepről másfél héttel ezelőtt.
Mind bolhásak voltak, közel 23.000.- Ft-ba kerültek csak a bolha mentesítő szerek, amit rájuk tettünk. Féreghajtó tablettákat is vásároltunk, illetve adományként is kaptunk. 15 tabletta kellett egy körhöz, és még kétszer ismételni kell a következő hetekben.
A felnőtt kutyákat ivartalanítattuk (4 műtét!), az oltásaik hiányosak. Holnap megyünk varratszedésre Szonjával és Szejkével, szeretnénk rendesen beoltatni őket.
Az ivartalanítási műtétekre nagyon kedvezményes áron 59.000.- Ft-ot költöttünk, a további oltásaik még 20.000.- Ft-ba fognak kerülni.
A kölyök kutyák egyáltalán nem részesültek korábban semmilyen állatorvosi kezelésben! Mind a kilencet megvizsgáltattuk, bechipeztettük, megkapták az első kombinált oltásokat, amiket a következő hetekben ismételni kell, a veszettségi oltást beadatjuk.
A növendék kölykök (9db) állatorvosi költsége az összes oltásuk beadatásával várhatóan 144.000.- Ft-ba fog kerülni (nagyon kedvezményes áron).
Ez eddig összesen 246.000.- Ft kalkulált költség a 13 kutya állatorvosi kezelésre!
Az elhozataluk napján született kiskutyák (6db) holnap kapják meg az első féreghajtó kezelésüket, az ő oltási programjuk újabb nagy összegű kiadások elé állítják egyesületünket.

A kutyák napi ellátását, gondozását, állatorvoshoz szállítását folyamatosan végezzük, etetésüket egyelőre a beérkezett tárgyi adományokból meg tudjuk oldani, hálásan köszönjük adományozóinknak!

Nagy szükségünk lenne azonban akár kis összegű pénz adományokra is, hogy finanszírozni tudjuk az állatorvosi kezeléseik költségét! Higgyétek el, hogy sok kicsi sokra megy!
Egy csoki vagy mozijegy ára, akár párszáz forint is számít, ha sokan adakoznak!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
közlemény: kabai kutyák
Eljuttathatjátok adományotokat Paypal-en keresztül is a weboldalunkon lévő Donate gomb segítségével: http://www.dalmatamentes.hu

Köszönjük
Dalmata Mentés