Dalmata Mentés

Állat és Ember Örökbefogadó Nap

A múlt hétvégén (2013.09.28.) részt vettünk az Állat és Ember Állatvédő Egyesület Örökbefogadó napján.
A Pestújhelyi Közösségi Ház adott otthont a színvonalas rendezvénynek. Az épületen belül érdekes előadások, a tágas udvaron bemutatók, vetélkedők szórakoztatták a közönséget, több állatvédő szervezet állította fel kisebb-nagyobb standját.
A tagok egyéb személyes elfoglaltsága miatt kis létszámmal tudtunk csak részt venni ezen az eseményen, így összesen két pöttyöst tudtunk kivinni magunkkal. A körülöttünk lévő egyéb állatvédő szervezetek védenceivel ment a hancúr, ismerkedés. Mivel a kutyákat is fogni kellett, másik kezünkkel a standnál lévő érdeklődőket szolgáltuk ki, így csak nyugalmasabb időszakokban tudtunk kicsit fotózni. Zsűriztünk az ügyességi versenyen, ahol nagyon okos kutyusok mutatták be trükkjeiket türelmes gazdijuk társaságában. A szervezőknek köszönhetően értékes díjazásban részesültek.
Néhány apróságért cserébe kaptunk egy kevéske adományt, köszönjük szépen a támogatást! Gazdikeresőink ellátására fogjuk költeni!
Köszönjük a megjelenési lehetőséget az Állat és Ember Állatvédő Egyesületnek! Örülünk, hogy részt vehettünk ezen a jó hangulatú napon!

A rendezvényről részletes beszámolót olvashattok fórumunkon az alábbi linken: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=6&t=172