Dalmata Mentés

Adó 1% 2016! Köszönjük a támogatásotokat!

Kis létszámú csapatunkkal az elmúlt évben húsz kutyát mentettünk. A fuvarozás, az állatorvosi ellátások, a kezelések és a rehabilitáció komoly feladatot jelentettek számunkra és önkénteseink számára is, míg végül a dalmaták szeretetteljes, gondoskodó családba költözhettek.

2016-ban 20 gazdátlan dalmata örökbe adásában vettünk részt: 10 kutya saját gondozásunkból került szerető, gondoskodó gazdikhoz. A közvetített gazdikeresők is biztonságra, végleges otthonra leltek. Talán nem nagy számok ezek, de lehetőségeinkhez mérten megfeszített munkával végeztük önzetlenül felvállalt feladatainkat. Támogatásotoknak köszönhetően ezek a nehéz sorsú ebek is kaptak egy esélyt, mi pedig felelősségteljes hátteret tudtunk biztosítani számukra, közös erőfeszítésünkkel szebb jövőt adhattunk nekik.

Mi nem szeretnénk pénzgyűjtési rekordot dönteni, annyi dalmatán fogunk tudni a jövőben is segíteni, amennyi kutya felelős ellátását finanszírozni tudjuk és ehhez minden kis átutalt összeg, felajánlott adó 1% hatékonyan hozzájárul, mert ezeket teljes egészében a mentett kutyák közvetlen költségeinek fedezésére fordítjuk!

Dalmata Mentés - Adó 1% (2016)

Dalmata Mentés – Adó 1% (2016)

A 2016.évi szja 1% címén 464.354.- Ft jóváírás érkezett.
Ezt az összeget teljes egészében a dalmatákra (az aktuálisan gondozásunkban lévő mentett kutyák állatorvosi, egészségügyi és tartási költségeire, valamint a közvetített, más szervezetek vagy magánszemélyek által mentett dalmaták és keverékeik mentési költségeinek támogatására) fordítjuk az egyesület alapszabályában foglalt közhasznú tevékenységünknek megfelelően.

Kutyáink összes költsége 1.180.670 Ft volt, ebből csak az állatorvosi kezelések összesen: 486.089 Ft-ot, ideiglenes befogadók hiányában az állatok tartásának költsége az 1 kutyára fordított pénzösszeg átlagosan 60%-át tették ki. Hatalmas számok ezek, pláne egy ilyen pici egyesületnek! Ha nem lennének állandó adományozóink, nem segítenétek TI, akkor ezt biztosan nem tudnánk megoldani!

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, vagy akár csak egy megosztással!

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, idén is gondoljanak arra, hogy Egyesületünk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a DALMATA FAJTAMENTŐ KÖZHASZNÚ EGYESÜLET-nek személyi jövedelemadótok 1%-át!

Adószámunk: 18268991-1-41

Hálásan köszönjük!
Dalmata Mentés
http://www.dalmatamentes.hu

Bővebb info: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/1-2/
Gazdira talált kutyák albuma: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/

Dalmata Mentés - SZJA 1%

Dalmata Mentés – SZJA 1%