Dalmata Mentés

A 16 éves Lapajjal állatorvosnál jártunk – ellátásához támogatókat keresünk!

Bájos öregecske gondozottunk, Lapaj a 16. életévét tapossa. Hittétek volna? Május végén babéziás lett, azonnal megkapta a szükséges állatorvosi kezelést, így szépen felgyógyult az életveszélyes állapotból. Mi pedig abban segítünk neki, hogy továbbra is ilyen jó formában köszönthessen minden egyes új napot kedves társa, Bori néni oldalán.

Lapaj

Lapaj

Elvittük a párost az állatorvoshoz, ahol Lapaj megkapta a kötelező éves oltását, mellé a féreghajtó tablettát és egy alapos manikűrt. Nagyon jól viselte a beavatkozást, öröm látni, mennyire jól érzi magát Bori néni szerető gondoskodásának hála:

“Nagyon szépen köszönöm, hogy Lapaj megkaphatta a veszettségi oltást! Egyúttal körömvágásban is részesült, amit a földre telepedett asszisztensnő ölében ülve vészelt át. Így most végre megkönnyebbülten járkálgathat, nem akad bele körmöcskéje az út köveibe. Kapott féreghajtót is. Megdicsérte Krisztina doktornő, hogy milyen szépen nyugodtan viselkedik, és mennyire megváltozott pozitív irányban az “eredeti Lapajhoz” képest. Nem volt szükség a szteroid injekcióra sem.
Nagyon jót tesz neki ez a táp, amit folyamatosan kap Tőletek, és a gyógyszerek (máj és ízületvédő) Igyekszem úgy gondozni őt, hogy megtartsa ezt a se sovány, se kövér kondiját, a kis izmait hosszú sétákkal “karban tartva” (amíg nem esik nehezére). Aug. elején betöltötte a 15. életévét.
Nagy-nagy szeretettel üdvözöllek
a hálás Bori néni”

Bori néni és Lapaj

Bori néni és Lapaj

Lapaj ellátását élete végéig vállaltuk, így ismét megrendeltük számára a 14 kg minőségi halas tápot, a paraziták elleni cseppeket és az ízületvédőt is öreg csontjaira. Az augusztusi számla összege 31.997 Ft lett, mindez kb. 1,5 havi táp, spot on, fél évre elegendő ízületvédő költségeit teszi ki.

Lapaj ellátását csak a Ti segítségetekkel tudjuk finanszírozni. Kérjük, támogassátok Lapajt! Amennyiben módotokban áll, kérjük állítsatok be akár pár száz forintos állandó utalást Lapaj részére! Az adományozók teljes nevét kérés esetén szívesen közzétesszük, az adományokról és felhasználásukról rendszeresen hírt adunk, ahogy Lapaj adatlapján is láthatjátok.


Aktuális gyűjtés: 51.872 Ft
– 14.250 Ft (babézia kezelés – május)
– 5.625 Ft (állatorvosi számla – augusztus)
– 31.997 Ft (táp, ízületvédő)


Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
közlemény: Lapaj

Köszönjük!

Lapaj története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/lapaj/
Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Lapaj/

Dalmata Mentés