Dalmata Mentés

Adó 1 % 2021 – Köszönjük támogatásotokat!

2021.09.19.
Adó 1 % 2021 – Köszönjük támogatásotokat!

Szeretnénk megköszönni a mentett kutyusok nevében, hogy adóbevallásotoknál egyesületünk számára ajánlottátok fel adótok 1%-át!
Idén is, mint minden évben a dalmaták és keverékeik mentésére fogjuk fordítani a beérkező mintegy 495.068 Ft-ot, ami az állami hatóság statisztikája szerint 75 fő felajánlása!

A kutya mentés a bajba került ebről megjelenő első értesítéstől az adott állatnak legmegfelelőbb, róla élete végéig felelősen gondoskodó gazdához adásáig tart és közben nagyon sok megoldandó feladatból áll, aminek nagy részéhez anyagi források is szükségesek.
A gondozásunkba kerülő pöttyösök teljeskörű ellátását, mint non-profit civil szervezet, adományaitokból tudjuk finanszírozni.
Minden hozzánk kerülő eb teljeskörű állatorvosi általános körrel kezd: állapotfelmérés, oltás, féreghajtás, chipezés, labor, ivartalanítás, és gyakran előfordulnak egyéb szükséges beavatkozások is, pl. bőrgyógyászati kúrák, műtétek, hosszabb kezelések, gyógyszerek. Napi ellátásuk, etetésük, sok esetben roborálás, speciális diéta, táplálékkiegészítők is jelentős összegekbe kerülhetnek attól függően mennyi idő alatt jön el értük az álomgazdi. A mentés folyamatánál szállítási költségek is lehetnek.
Adományaitokból támogatjuk a közvetített kutyák esetlegesen előforduló költségeit, több esetben álltuk már állatorvosi számla ellenében más, nálunk sokkal jobban leterhelt állatmentő szervezet, vagy magánszemély által gondozott gazdikereső dalmata kezelési költségét is ezzel elősegítve az adott eb egészségi állapotának mielőbbi javítását, gazdásodási esélyeinek növelését.
Mint látjátok, nagyon sok lehetőséget teremtetek felajánlásotokkal, mi pedig maximálisan oda tesszük, ahol a szükség megkívánja, hogy minden pöttyös négylábú új esélyt kaphasson egészségesen!

A mentett kutyák történeteit weblapunkon nyomon követhetitek egészen a kezdetektől: www.dalmatamentes.hu

Köszönjük, hogy velünk vagytok és támogattok minket!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület

18268991-1-41