Dalmata Mentés

1. Örökbefogadott találkozó a Siófoki Állatvédő Alapítvány szervezésében

Vasárnap Siófokon részt vettünk az 1. Örökbefogadott Találkozón. Gina, a logónkon szereplő dalmata is a siófoki menhelyről került befogadójához, Bettihez, Egyesületünk alapító tagjához lassan 7 éve.

Nagyon jól éreztük magunkat, voltak nagyon jó bemutatók, volt ügyességi verseny is amin részt vett Suzi (dalmata) meg Gréti (dobermann) is:Az első feladat üvegborogatás volt, aztán labdákat kellett összeszedni, időre, lehetőleg az összeset, majd üvegek közt kellett szlalomozni, végül egy eldobott labdát kellett vissza hozni. Nagyon jó kis játék volt a kutyusoknak.

Volt sok gyerek akik nagyon szerették a dalmatáinkat:A Várpalotai kutyaiskola és Pacu kutyaiskolája, aki a helyszínt biztosította a rendezvénynek, őrző-védő bemutatóval lepett meg minket:

Majd a Nyim-i kutyás csoport következett Agility és Dog Dancing bemutatóval:A szépségversenyen is részt vettünk pöttyöseinkkel:


Volt nagyon-nagyon finom babgulyás, rég ettünk ilyen finomat!!!

Majd tombolával zártuk a napot:

Volt a programok közben kutyafelszerelés vásár is:

A közönség élvezte a bemutatókat, programokat:

Gyerekeknek volt rajzverseny:

Gréti őrizte egész nap az üdítőket meg a zsíroskenyeret:

Meg néha megpihentünk mi is a hűs árnyékban:


És egész nap kóbászóltunk a vendégek között:

Egy nagyon-nagyon jó napon vagyunk túl. Az időjárás is kedvezett a programnak, kicsit borongós volt az idő, de az eső nem esett, de tűző napsütésben rettentő meleg lett volna. Szóval köszönjük az égieknek is a kellemes időt.

Összesen kb 20-30 korábban örökbe fogadott kutyus vett részt a találkozón, és kb 100 ember. Nagyon köszönjük a Siófoki Állatvédő Alapítványnak ezt a nagyszerű, jól megszervezett napot.

 

Még pár kép rólunk meg a kutyusainkról:

Ancsa & Suzi


Betti & Jenny, Gina, Gréti, Bonnie