Dalmata Mentés

Dorisz

2013.08.14. – Találkoztunk Dorisszal! 🙂

Doriszék Magyarországra látogattak egy rövid nyaralásra, alkalmunk volt találkozni vele ismét. Borzasztóan ragaszkodik gazdájához, akivel már több, mint fél éve imádják egymást. Követi mindenhová, a szemét le nem veszi róla. A gazdi gondoskodása is figyelemre méltó, Dorisz mindent megkap, szinte saját bőrönddel érkezett (fekhely, alutál, külön jutifalatok, biztonságos utazási felszerelés, furminátor, stb.) és mindig figyel a kutya igényeire, ott lehet mellette, napi labdázás, séta, kényeztetés is kijár neki. Dorisz egy boldog gazdis kutya!

Bővebben fórumunkon olvashattok saját topicjában, ahol a kutya életének előzményeit is megismerhetitek: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=12&t=107&p=6477#p6477

Képek Doriszról: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2013/doris/

2013.02.20. – Dorisz gazdis!

Aláírtuk az örökbeadási szerződést. Dorisz nagyon jókislány, az új gazdinak egyáltalán nincs vele gondja. A lakást ott is szépen használja. Már rájöttek arra is, hogy ha nem visznek labdát, akkor haverkodik más kutyusokkal. Ha játék/labda is van, akkor csak arra fókuszál. Összefoglalva nagyon szeretik Doriszt, mindent megkap: törődést, játékot, napi sok sétát, szeretetet, figyelmet, amit csak egy dalmata megérdemel! :)

Képek Doriszról: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazdiratalalt/2013/doris/

2013.01.09. – Dorisz próbaidős gazdis!

Doriszt szintén december elején vettük át és helyeztük el ideiglenes befogadónál. Két évvel ezelőtt is gazdát keresett, akkor közvetítettként hirdettük és egy dalmatás család fogadta örökbe. Sajnos családi okokból a kutyára egyre kevesebb idő jutott, legutóbb elhelyezése sem volt kielégítő, ezért vettük át, hogy olyan családot keressünk neki, ahol több figyelmet kap.
Az ideiglenesnél töltött 1 hónap alatt megismertük, és Dorisz nagy változásokon ment keresztül. Az eleinte bizonytalan és félelmében morgós kutyából életvidám, játékos, bújós, okos dalmata lánnyá változott. Az új év pedig új változást is hozott számára, ideiglenes befogadóinak egyik ismerőse beleszeretett, a kötelező körök letudásával pedig január elején próbaidőre költözött leendő gazdijához.

Elmondhatjuk, hogy Dorisznak igen “nehéz” élete van Bécsben, fontos kérdésekben kell döntést hoznia új gazdijánál, hogyan is legyen tovább az élete….éppen a modell szakmán gondolkodik :D
bővebben Dorisz saját fórumán: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=107

2012.12.21. – Dorisz gazdit keres!

Dorisz eleinte nagyon félénk és bizalmatlan volt, de mostanra már feloldódott ideiglenes befogadójánál. Végleges gazdát keres!

2012.12.09. – Gondozásunkba vettük Doriszt.

Családi okokból keres ismét gazdát, elhelyezése nem volt kielégítő, 10-12 órát töltött fűtetlen melléképületben, egyedül. Végleges otthonára találásáig rehabilitálni szeretnénk ezt a félénk, de csodaszép leányzót.
Hamarosan több információval szolgálunk róla.

Categories: