Dalmata Mentés

Lucky (mediated)

2014.05.09. – Lucky gazdis!

Lucky tényleg “lucky”, vagyis szerencsés dalmata! Otthona elvesztése után alig néhány napot kellett csak várnia, hogy új családra leljen. Tegnap átesett az ivartalanításon, ma pedig gazdihoz költözik a Ments meg! oroszlányi állatvédőinek jóvoltából. Köszönjük nekik, hogy gondját viselték és lehetővé tették, hogy boldog gazdis kutyus legyen!

 

2014.05.07. – Ideiglenes befogadót vagy végleges gazdit keres Lucky!

Lucky 5 éves dalmata kan. Kölyökkora óta egy családi háznál élt, gazdái költözése miatt azonban most ő is új otthont keres. A változás miatt kicsit még meg van szeppenve, de alapvetően érdeklődő és barátságos, jófej kutyus, aki hálás minden jó szóért, simogatásért, amit kap. Jó jelzőkutya.
Más kutyákkal is összebarátkoztatható.
Macskákat nem szereti, kisebb háziállatok mellé nem ajánlott.

Lucky oltott, féreghajtott, chipes. Ivartalanítás után fogadható örökbe.
Jelenleg a Ments meg! Oroszlányi Állatvédő Egyesület gondoskodik róla, de ők is helyhiánnyal küszködnek, ezért szeretnénk Lucky számára mielőbb ideiglenes befogadót találni.

Egyesületünk a kutya befogadóját támogatja! A fuvart leszervezzük, állatorvosi költségeit álljuk, ellátásának költségeihez hozzájárulunk. Elsősorban Budapestről vagy környékéről várjuk ideiglenes befogadók jelentkezését!
Kérjük segítsetek, osszátok meg Lucky segítségkérését!

Bővebben: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/fontos-tudnivalok/ideiglenes-befogadas/

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (LUCKY)
Tel: 06303457051 vagy 06203324632

Categories: